1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. ‘‘TTNET’le Geleceğini Netleştir’’
‘‘TTNET’le Geleceğini Netleştir’’

‘‘TTNET’le Geleceğini Netleştir’’

‘‘TTNET’le Geleceğini Netleştir’’ Projesi Kars’ta Üniversite Öğrencileriyle Buluştu...

A+A-

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in ödüllü projesi “TTNET’le Geleceğini Netleştir” yeni döneminde Kars Kafkas Üniversitesi öğrencileriyle buluştu. Kafkas Üniversite’sinde gerçekleşen etkinliğe 596 öğrenci katıldı. 2011 yılı sonuna kadar Iğdır, Ağrı, Van, Bitlis, Siirt, Batman, Mardin gibi birçok şehre daha gidilecek projede bugüne kadar; 70 ilde gerçekleştirilen 131 etkinlikle 63 binin üzerinde üniversite öğrencisine eğitim verildi.

TTNET’in, 63 binin üzerinde üniversite öğrencisine ulaşan ödüllü projesi “TTNET’le Geleceğini Netleştir” yeni döneminde Kars’ta Kars Kafkas Üniversitesi öğrencileriyle buluştu. Kafkas Üniversite’sinde gerçekleşen etkinliğe 596 öğrenci katıldı.

Üniversite öğrencilerinin kariyerlerinde fark yaratmak amacıyla 2010 yılının Mart ayında başlatılan ve şu ana kadar 70 şehirde bulunan 90 üniversitede 63 binin üzerinde üniversite öğrencisine ulaşan proje kapsamında Kafkas Üniversitesi’nde gerçekleşen etkinlik bir gün sürdü. Gerçekleştirilen etkinlikte, üniversite öğrencilerine bilişim sektörü hakkında bilgiler aktarılırken sektördeki son gelişmeler ve trendler paylaşılarak üniversite kariyerlerine katkı sağlandı. Üniversite öğrencilerine, PDA Danışmanlık ve ELT Yurtdışı Eğitim Danışmanlık şirketinin uzman eğitimci kadrosu tarafından kişisel gelişim eğitimleri verilerek, geleceğe daha emin adımlarla ilerlemeleri için ipuçları sunuldu.

TTNET’le Geleceğini Netleştir Projesi kapsamında ayrıca, bir günlük seminer ve eğitimlere katılan tüm öğrencilere katılım sertifikası verildi. Düzenlenen yarışma sonucunda da, katılımcı öğrencilerden 1 kişiye Nokia Booklet, 5 kişiye de A Milli Takım Forması hediye edildi.

Üniversite öğrencilerinin bilişim sektöründeki gelişmeleri ve yeni teknolojileri daha yakından tanımasını hedefleyen “TTNET’le Geleceğini Netleştir” projesi kapsamında; 2010 yılında 45 bin km, 2011 yılının ilk döneminde yaklaşık 20 bin km yol alındı. Önümüzdeki dönemde 15 bin km daha yol yapılacak. 2011 yılı tamamlandığında projenin başlangıcından bu yana 76 farklı ildeki 95 üniversitede 140 etkinlik gerçekleştirilmiş olacak. Yılsonuna kadar Iğdır, Ağrı, Van, Bitlis, Siirt, Batman, Mardin gibi Doğu illerine de gidilecek.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.