1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Toplu sergi beğeni topladı
Toplu sergi beğeni topladı

Toplu sergi beğeni topladı

Kars’ta, il ve ilçe halk eğitim merkezleri ile meslek liselerinin toplu sergisi beğeniyle gezildi. Fuarı andıran görüntüler eşliğinde sergiyi gezen kalabalık gruplar cüzi miktardan satılan eşyaları kapış kapış etti.

A+A-

Murat TAŞDEMİRCİ

Kars’ta son günlerde sık sık yapılan faaliyetler Kars’a canlılık getirdi. Hemen her mahallede, sokakta veya okulda açılan sergilerle hem alışveriş yapan, hem de hoş bir vakit geçiren ev hanımları memnuniyetini dile getirirken, sergide emeği geçenler ilgiden hoşnut kaldı.

Endüstri Meslek Lisesi Sergi Salonu’nda açılan toplu sergi beğeniyle gezilirken, Kars il ve ilçe Halk Eğitim Merkezleri ile Meslek Liselerinin bir arada yaptığı ve ayrı stantlarla nereye ait olduğunun belirtildiği sergi göz doldurdu.

Hem yiyecek hem de içecek stantlarının bulunduğu ve cüzi fiyatlarla satışa sunulduğu el emeği ürünler kapış kapış satıldı.

SANKİ FUAR

Renkli ve pırıltılı eşyalar ile birbirinden güzel ve albenili yiyecekler kalabalık gruplar eşliğinde tam bir fuar görünümü yarattı.

Sergiyi hazırlayan Kars Halk Eğitim Merkezi, Selim, Digor, Kağızman, Sarıkamış Halk Eğitim Merkezleri öğretmen ve kursiyerleri ile Kız Meslek Lisesi, Tevfik Fikriye Torunoğulları Sağlık Meslek Lisesi öğretmen, öğrenci ve velilerinin özverili ve titiz çalışmalarının sonucu takdir ve beğeniyle ödüllendirildi.

Serginin birkaç gün yine açık kalacağı bildirilirken, sergiyi gezemeyenler emek verenler tarafından davet edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.