1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. TOKİ'den Müjde
TOKİden Müjde

TOKİ'den Müjde

Gelecek 5 yıllık dönemde kentsel dönüşüm projesi başlatmayı hedefleyen Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yenileme projesi başlatılmayan tüm il merkezlerinde de birer adet dönüşüm projesini hayata geçirecek.

A+A-

Bu kapsamda 31 bin konutu tamamlayarak hak sahiplerine teslim eden TOKİ, protokol çalışmaları devam eden konutlarla birlikte 180 bin konuta ulaşacak. TOKİ'den edindiği bilgiye göre, TOKİ tarafından yürütülen kentsel dönüşüm ve gecekonduyla mücadele çalışmaları sayesinde İstanbul, Ankara, İzmir, Trabzon, Erzincan ve Gaziantep gibi büyük iller nefes almaya başladı. Gelecek 5 yıllık dönemde tüm büyükşehirlerde kentsel dönüşüm projesi başlatmayı hedefleyen TOKİ, yenileme projesi başlatılmayan tüm il merkezlerinde de birer adet dönüşüm projesini hayata geçirecek.

 

SIRADA KARS VAR

 

TOKİ-Belediye işbirliğiyle Kars, Erzurum, Erzincan,  İstanbul, Ankara, İzmir, Trabzon, Denizli, Samsun, Kocaeli, Bursa, Diyarbakır, Gaziantep, Ağrı, Uşak ve Adana başta olmak üzere 56 ilde yürütülen Gecekondu Dönüşüm projeleri kapsamında 119 bin konutun projesi ve yapımı devam ediyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.