1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Teşekkürler Torunoğulları
Teşekkürler Torunoğulları

Teşekkürler Torunoğulları

Hayırsever işadamı Turgut Torunogulları tarafından yaptırılan Faik- Fikriye Torunoğulları Anadolu Sağlık Meslek Lisesinin resmi açılışı bugün yapılacak.

A+A-

Merkezi Hollanda’da bulunan Avrupa’nın bir çok ülkesinde ve Türkiye'de  değişik alanlarda yatırımları bulunan  Edelstaal  Groep tarafından Kars'ta yaptırılan Faik- Fikriye Torunoğulları Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nin resmi açılışı bugün yapılacak.

Eğitime büyük önem veren Edelstaal şirketi bundan öncede Kars'ın  Susuz ilçesine bağlı Erdağı köyünde bir ilk öğretim okulu yapmıştı.

Edelstaal Yönetim Kurulu  Başkanı Turgut Torunoğulları ve Torunogulları Ailesi'nin Susuzun Erdagı köyünden Hollanda’ya uzanan başarılı çalışmalarında eğitimin önemi büyük. 

"İyi bir gelecek için, iyi bir eğitim son derece önemlidir. Bu bağlamda Kars’ta yaptırdığımız Faik- Fikriye Anadolu Sağlık Meslek Lisesi bölge insanımız için önemli bir eşitim kurumu olacaktır" diyen hayırsever işadamı Turgut Torunogulları, açılışa bütün Karslıları davet etti.

FAİK – FİKRİYE TORUNOGULLARI ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ

10 bin metrekarelik bir arsa üzerinde 2500 metrekarelik kapalı bir alanda 16 derslikten oluşan okulda şu an 300 öğrenci eğitim görüyor. Faik – Fikriye Torunogulları Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 800 öğrenci kapasiteli. Okulda Fen ve Bilgisayar Laboratuarı, çok amaçlı spor ve tiyatro salonu mevcuttur. Arzu ederseniz okul ile ilgili  daha detaylı bilgileri Mimar Ferhat Torunogulları'ndan alabilirsiniz. Telefon : 0533 654 27 49  

Edelstaal Groep Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Torunoğulları,  HOTİAD Hollanda Türk İşadamları Derneği Başkanlığının yanı sıra DTİK Dünya Türk İş Konseyi Avrupa Bölge Komitesi Başkanı ve DEİK Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Yönetim Kurulu üyesidir. 

Yasal Uyarı : Haberlerin etik olmayan yollarla kopyalanması ve çeşitli yayın organlarında izinsiz yayımlanması yasaktır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.