1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Teşekkürler Kayakale
Teşekkürler Kayakale

Teşekkürler Kayakale

Kars’ın doğal zenginliğini araştıran, bilimsel çalışmalar yürüten, bölgede doğa koruma, çevre eğitimi ve doğa turizminin gelişmesi için çaba sarf eden KuzeyDoğa Derneği Proje Evi’ne Kars Kayakale Fiat Yetkili Bayii bir adet buzdolabı bağışladı.

A+A-

KuzeyDoğa Derneği gönüllülerinden Sibel Türkmen’in sağladığı bağlantı ve tanışıklık sonucu Kayakale Fiat Yetkili Bayiisi Kars’ın doğal zenginliğini araştıran, bilimsel çalışmalar yürüten, bölgede doğa koruma, çevre eğitimi ve doğa turizminin gelişmesi için çaba sarfeden KuzeyDoğa Derneği proje evine bir adet buzdolabı bağışladı. Bağışlanan Vestel marka no-frost buzdolabı dernek merkezine teslim edildi.

 

Bağış üzerine dernek projeler koordinatörü Önder Cırık şu açıklamayı yaptı:

 

“Öncelikle Kars’ta özel sektörün bu şekilde çalışmalarımıza destek vermesi ve sorunlarımızın bir ucundan tutması bizi oldukça mutlu etti. Dernek merkezimizde daha önce çok eski ve kötü bir buzdolabı vardı ve yılın büyük bölümünde proje evimizi kullanan gönüllü ve ekibimizin ihtiyaçlarını karşılamıyordu. Kars Kayakale Fiat Yetkili Bayisinin yapmış olduğu bu değerli bağışla dernek proje evimizin büyük bir sorunu çözülmüş oldu ve böylelikle proje ekibi ve gönüllülerinin daha verimli ve etkin çalışmasının önündeki bir engel daha kalkmış oldu. Bu örnek Kars'ta sivil toplum ve özel sektörün yapmış olduğu işbirliği adına güzel bir örnek ve diğer özel sektör firmalarının ve müteşebbislerin sosyal sorumluluk kapsamında neler yapabileceği, sivil toplum kuruluşlarıyla nasıl çalışabileceğini göstermesi açısından da oldukça önemli. Eski buzdolabımızı da Iğdır İlçesi Tuzluca ilçesi Yukarı Çıyrıklı köyünde bulunan Aras Kuş Araştırma ve Eğitim Merkezi’ne gönderdik. Özellikle yaz ve sonbahar aylarında sıcak bir bölge olan bu köyde başta araştırma istasyonu ekibinin yiyecekleri ve bilimsel araştırma malzemesinin muhafazası sorununu da gidermiş olduk. Yapılan bu tek bağışla derneğimiz aslında iki sorunu aynı anda çözmüş oldu. Bizi Kars Fiat Araç bayiisi ile tanıştıran gönüllümüz Sibel Türkmen’e ve böyle değerli bir bağışı derneğimize yapıp diğer özel sektör temsilcilerine örnek olan Kars Fiat KayakaleYetkili Bayii sahibi Müslüm Kaya’ya teşekkürü bir borç biliriz.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum