1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tekne Kiralama Fiyatları
Tekne Kiralama Fiyatları

Tekne Kiralama Fiyatları

Tekne kiralama fiyatları özellikle pandemiyle birlikte en çok araştırılan konuların başında gelmektedir.

A+A-

Tekne Kiralama Fiyatları

Tekne kiralama fiyatları özellikle pandemiyle birlikte en çok araştırılan konuların başında gelmektedir. Pandeminin etkisiyle beraber insanlar artık yalıtılmış ve sakin bir tatil yapmayı tercih ediyorlar. Bu konuda en çok araştırılan tatil seçeneklerinden birisi de tekne tatilleri oluyor. Tekne kiralayarak tatile çıkmayı düşünüyorsanız büyük endişeler yaşamanıza gerek yoktur. Tek yapmanız gereken doğru firmayla tanışmak olacaktır.

Tekne kiralama fiyatları her geçen gün artış göstermektedir. Ancak siz en uygun firmayla anlaşıp erken rezervasyon fırsatlarını kullanırsanız ekonomik bir tekne tatili yapabilirsiniz. Tekne kiralama fiyatları hakkında net bilgiyi firmaları araştırıp tüm fiyat önerilerini aldıktan sonra edinebilirsiniz. Firmaların size sunacağı tekne tatili için hizmetleri değerlendirip doğru kararı verebilirsiniz.

Tekne Kiralama Nasıl Yapılır?

Tekne kiralamaya karar verdiyseniz öncelikle bu süreç hakkında bilgi almanız gerekmektedir. Aşağıdan tekneyi nasıl kiralayacağınıza dair süreci görebilirsiniz:

  • İlk olarak turizm firmalarıyla görüşmeniz gerekmektedir. Ancak bu aşamada her firmaya güvenmemeniz gerektiğini aklınızdan kesinlikle çıkarmayın. Çünkü çalışacağınız firmanın güvenlik belgelerini ve tekneyi kiralayabilmeniz için gerekli olan sertifikalarını incelemeniz gerekmektedir.
  • Gerekli belgeleri gördükten sonra yapmak istediğiniz ve hayalinizdeki tekne tatilini müşteri temsilcisine aktarmanız gerekmektedir. Örneğin 5 günlük tekne kiralama hizmeti almak istiyorum, gibi zihninizdeki tatili net şekilde anlatmalısınız.
  • Sizin anlattığınız bilgiler ışığında sizinle ilgilenen müşteri temsilcisi, firmada bulunan tekneleri sizlere tanıtmaya başlar. Burada sizin istediğiniz zaman aralığında kiralanmamış tekneler arasından seçim yapmanız istenmektedir.
  • Seçimin kolaylaşması için müşteri temsilcisi sizlere teknelerle ilgili bazı bilgiler sunmaktadır. Bu bilgilerden biri teknelerin çeşitleridir. Hangi tekne çeşidinin ne gibi avantajları ya da dezavantajları olduğunu size söyler.
  • Teknelerin bakımının yapılma sıklığı ve eksikliği varsa belirtir. Teknenin sigorta içeriği hakkında bilgi verilir.
  • Tekne tatilinizde hangi kıyı ya da koyları ziyaret edebileceğinizi, nasıl bir rota çizileceğini anlatır.
  • Teknede konaklama yapabilecek kişi sayısı ve diğer bilgileri söyler.
  • Son olarak ödeme şeklini ve taksit imkanlarını anlatır.
  • Tüm bu verilen bilgilerin ardından tekne kiralama fiyatları arasından en uygun olanını tercih edebilirsiniz.

Tekne Türleri Nelerdir?

En sık kullanılan tekne türleri arasında iki farklı seçeneğin karşımıza çıktığını görmekteyiz. Bunlardan birisi motoryat tekne, diğeri ise yelkenli teknelerdir. Motoryat tekne kiralama fiyatı yelkenliye göre daha yüksek meblağlar içermektedir. Ancak hız açısından daha yüksek bir performansa sahiptir. Tabi bir de tatilinizi kaç kişi yapacağınız önem arz etmektedir. Kalabalık gruplar için yelkenli tekne kiralama daha doğru bir tercih olacaktır.

Tekne Kiralama Fiyatları Nasıldır?

Tekne kiralama fiyatları saatlik dilime göre belirlenmektedir. Genellikle ortalama bir şekilde saat başı ücret verilir. Eğer günlük kiralama yapmak istiyorsanız firmalar indirimler uygulayarak müşterilerini zor durumda bırakmamak için uğraşmaktadır. Dolayısıyla saatlik kiralamalar için fiyatlar saat yönünden hesaplandığından daha ucuza gelmektedir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.