1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Süt İşlemeciliği bölümü açılacak
Süt İşlemeciliği bölümü açılacak

Süt İşlemeciliği bölümü açılacak

Haydar Aliyev Endüstri Meslek Lisesinde Süt İşlemeciliği bölümü açılacak!

A+A-

Kars İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulunun İcra organı olan ve düzenli olarak aylık toplanan Yürütme Kurulu Kars Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Şube Müdürü Ali Cengiz Birdal’ın başkanlığında toplandı. 

Toplantı Yürütme Kurulu üyeleri Kars Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünden Muhasebeci V. Levent Akkoçan, Şeker Fabrikası Müdür Yardımcısı Fuat Tatar, Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Sekreteri Murat Demiral ve Kafkas Üniversitesinden Yrd. Doç. Dr. Murat Taşdan’ın katılımlarıyla gerçekleşti.

Yürütme Kurulu Başkanı Ali Cengiz Birdal, Haydar Aliyev Endüstri Meslek Lisesinde Süt ve Süt Ürünleri İşlemeciliği alanının açılması hususunun Yürütme Kurulunca gündeme alındığını ve gerekli çalışmaların başlanarak 2014 yılı Ocak ayı içerisinde  Sayın Valimizin başkanlığında yapılacak olan İl İstihdam Mesleki Eğitim Kurul toplantısının gündemine geleceğini uygun görülmesi  halinde Süt ve Süt Ürünleri İşlemeciliği alanının 2014 yılında açılabileceğini belirtti.

Ayrıca Kars ilindeki işverenlerle istihdam yapısı, insan gücü ihtiyaçları ve İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu organlarının tanınırlığı ile ilgili Yürütme Kurulunca hazırlanan bir anket çalışmasının yapılacağını bu anket çalışmasının ilk etapta İŞKUR aracılığı ile İşbaşı Eğitimi Programı düzenlenen İşverenlere uygulanacağını 2014 yılı içerisinde de tüm işverenlere uygulanmasını hedeflediklerini belirtti. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.