1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Su borusu patladı! Yol çöktü, cadde trafiğe kapatıldı
Su borusu patladı! Yol çöktü, cadde trafiğe kapatıldı

Su borusu patladı! Yol çöktü, cadde trafiğe kapatıldı

Kars’ta etkili olan sağanak yağış nedeniyle yer altındaki su borusunun patlaması sonucu yolda çökme meydana geldi. Bir kamyonetin tekerinin düştüğü çukurda, caddeyi sular kaplarken, yetkililer güvenlik gerekçesiyle caddenin bir bölümünü trafiğine kapattı.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Sabah saatlerinde etkili olan yağış nedeniyle Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü sorumluluk alanındaki Faikbey Caddesi üzerindeki bir kanalizasyon patladı. Park halindeki bir kamyonet sürücüsü aracını çalıştırmak isterken su altında kalan logar kapağını fark etmedi. Kapağın üstünden geçen kamyonetin tekeri logarın içine düştü. İhbar üzerine bölgeye Kars Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

Kamyoneti iş makinesi ile kurtaran ekipler, caddeyi araç trafiğine kapattı. Kanalizasyonun tamirinin ardından cadde yeniden trafiğe açılacağı bildirildi. Vatandaşların ise su birikintilerinin kapladığı caddede karşıdan karşıya güçlükle geçtiği gözlendi.

caddeyi-kanalizasyon-basti-yol-trafige-kapatildi-9.jpgcaddeyi-kanalizasyon-basti-yol-trafige-kapatildi-10.jpgcaddeyi-kanalizasyon-basti-yol-trafige-kapatildi-11.jpgcaddeyi-kanalizasyon-basti-yol-trafige-kapatildi-1.jpgcaddeyi-kanalizasyon-basti-yol-trafige-kapatildi-2.jpgcaddeyi-kanalizasyon-basti-yol-trafige-kapatildi-3.jpgcaddeyi-kanalizasyon-basti-yol-trafige-kapatildi-4.jpgcaddeyi-kanalizasyon-basti-yol-trafige-kapatildi-5.jpgcaddeyi-kanalizasyon-basti-yol-trafige-kapatildi-6.jpgcaddeyi-kanalizasyon-basti-yol-trafige-kapatildi-7.jpgcaddeyi-kanalizasyon-basti-yol-trafige-kapatildi-8.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.