1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Spora sponsor engeli
Spora sponsor engeli

Spora sponsor engeli

Dünya şampiyonluğuna aday vücut geliştirme sporcumuz Muhammed Yusuf Can Karadaşlı, sponsor desteği bekliyor.

A+A-

Kendi imkanlarıyla 12-16 Eylül tarihlerinde İstanbul Pendik’de düzenlenen Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası ve Dünya Şampiyonası seçmelerine katılarak, Kars’ı başarıyla temsil ederek yarı finale kadar yükselen Karadaşlı, kendisine sponsor arıyor.

4-8 Eylül tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek olan Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası ve Dünya Şampiyonası seçmelerine katılacak olan Muhammed Yusuf Can Karadaşlı, sponsor desteği göremediğimden maddi olarak oldukça zorlandığını söyledi.

4-8 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan müsabakada derece alması durumunda, Dünya Şampiyonasında Kars’ı temsil edeceğini belirten Karadaşlı: “Antalya’da düzenlenecek olan Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası ve Dünya şampiyonası seçmelerine katılmam için destek bekliyorum. Dünya Şampiyonasına katılarak Ülkemizi ve Kars’ı en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Şampiyonadan döndükten sonra Kars’ta bir klüp kurarak vücut geliştirme branşında yarışmacı hazırlama planları içerisindeyim. Daha sonraki müsabakalara da Kars’tan takım halinde katılmayı bu şekilde şehrimizi temsil etmeyi hedefliyorum. Şehrimiz Kars’ta spor salonunda hocalık yapıyorum. Spor hayatıma güreş ile başlayıp daha sonra vücut geliştirme (fitness) dalına geçiş yaptım. 5 yıldır bu spor dalıyla uğraşıyorum. Ayriyeten Wellness dalında da resmî 1. kademe antrenörlük belgesine sahibim. Günde yaklaşık olarak 50 sporcu çalıştırıyorum. Şehrimizi farklı spor dallarında temsil edip, gençlerimizi de kötü alışkanlıklara yönelmesine engel olacak bir iş yaptığım için çok gururluyum. Şehrimizde ilk vücut geliştirme yarışmacısı unvanına geçtiğimiz yıl ulaştım.”dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.