1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Spor okullarını öğrenciler sevdi
Spor okullarını öğrenciler sevdi

Spor okullarını öğrenciler sevdi

Kars’ta yaz spor okulu eğitimlerinin devam ettiğini söyleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürsel Polat, Atatürk Şehir Stadı’nın da tadilata sokulacağını, çalışmaların bu yıl bitirileceğini belirtti.

A+A-

Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürsel Polat, yaz spor okullarına gelen öğrencilerin okulların başlamasıyla da kurslara devam etmek istediklerini söyledi.

 

Polat, “Türkiye’nin 81 ilinde okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte yaz spor okulları başladı. Kars’ta da yaz spor okulları 12 branşta faaliyet göstermektedir.Şehir stadında futbolcular antrenmanlarını yapıyorlar. Kapalıspor Salonunda da salon sporuna gelenler antrenmanlarına devam ediyorlar. Sarıkamış İlçesi’nde de 4 branşta yaz spor okulları açıldı. Kurslarımız okullar açılana kadar devam edecek. Öğrencilerimizin okullar açıldığında da spor okullarını bırakmalarını istemiyoruz. Sporu seven çocuklarımızın sürekli antrenmanlarımıza gelmesini bekliyoruz.” dedi.

 

Atatürk Stadındaki bakım ve onarım çalışmalarıyla da açıklama yapan Polat, “Stadımızda da tribünler ve koltukların bakımı yapılacak. 300 civarında koltuk değişecek. Tribünleri tamir edeceğiz. Zeminde bozulan yerler onarılacak. Çünkü bu stat kriterlere uygun değil. Belediye ile yeni bir stat yapılması karşılığı yazışmalarımız devam ediyor. Bu süreç devam ederken 3 Lig maçlarının oynanabilmesi için çalışmalarımızı hızlandırdık. Soyunma odalarında da duş kabinleri yapılacak. Elektrik ve su tesisatı elden geçirilecek.” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.