1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Seçkin yeniden Karsspor’da
Seçkin yeniden Karsspor’da

Seçkin yeniden Karsspor’da

Geçtiğimiz Hafta içinde Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü ile yollarını ayıran Karsspor Yönetim Kurulu geçtiğimiz sezon Karsspor’u çalıştıran Teknik Direktör Haluk Seçkin ile anlaştı.

A+A-

Karsspor’da geçtiğimiz haftaya fırtınalı bir şekilde başlamıştı. Öncelikle Kulüp Transfer Komitesi görevden alınıp Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü ile yollar ayrılmıştı. Takımla ön anlaşma sağlayan 19 futbolcu ise ücretlerinin oldukça yüksek bulunması nedeniyle resmi imza attırılmamıştı.

 

İmza sonrası görüşlerini aldığımız Haluk Seçkin, “Karsspor ile yeniden anlaştığım için çok mutluyum. Bir takım problemlerden dolayı takımımız sezona geç kalmış durumda. Hızlı bir tempo ile çalışarak bu açığı kapatmak istiyoruz. Şu an transfer çalışmalarına başladık. Grubumuzun gücü ortada, ancak biz Karsspor’a layık kalitede ve kulüp ekonomisini de düşünerek alabileceğimiz en iyi oyuncuları Karsspor’a kazandırmak istiyoruz.” dedi.

 

“Teknik ekibiniz yine geçen sezonki hocalardan mı kurulu olacak?” sorumuza, “Henüz ekibim konusunda bir çalışma yapmaya fırsatım olmadı ama en kısa zamanda ekibimle beraber Kars’ta çalışmalara başlayacağız.” diye cevap verdi.

 

KARSSPOR SARIMAŞ-BOLU KAMPI BAŞLIYOR

 

Teknik Direktör Haluk Seçkin yaptığı açıklamada, takımı bir kaç güne kadar iskelet kadrosunu kurarak 8-10 ağustos tarihlerinde Sarıkamış’ta kampa alacağını belirterek, Sarıkamış sonrası 12-15 gün sürecek olan Bolu Kampının başlayacağını ve Bolu kampının ardından takıma izin vereceğini söyledi.

 

İLK YARI FİKSTÜRÜ BİZDEN YANA

 

“İlk yarı fikstürümüzü nasıl değerlendiriyorsunuz” sorumuza ise Seçkin, “İlk yarı 9 karşılaşmayı içeride kendi sahamızda oynamanın avantajını çok iyi kullanmamız gerekiyor” şeklinde cevap verdi.

 

Seçkin, “Bu karşılaşmalardan alacağımız puanların yanısıra Karsspor taraftarlarının yoğun olduğu illeri de kendi sahamız olarak görüyoruz. Bu karşılaşmalardan da galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyoruz.” dedi.

 

Haluk Seçkin önümüzdeki hafta içerisinde Kars’ta bir basın toplantısı düzenleyerek Karsspor ve hedefleri konusunda basını ve taraftarı bilgilendireceğini de sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.