1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Söz Verdik Yapıyoruz!
Söz Verdik Yapıyoruz!

Söz Verdik Yapıyoruz!

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, bütün caddelerin asfalt olacağını ve bunun içinde çalışmalarını hızlandırdıklarını söyledi.

A+A-

Kentin dört bir yanında sıcak asfalt çalışmalarının sürdürüldüğünü belirten Başkan Karaçanta, amaçlarının Doğu’nun uygar kenti Kars’ı her yönüyle güzelleştirmek ve gelecek nesillere daha yaşanılır bir kent bırakmak olduğunu ifade etti. Bunun için de tüm imkanları seferber ettiklerini kaydeden Karaçanta, bir yandan sıcak asfaltı hızlandırdıklarını diğer yandan da kaynak arayışlarını sürdürdüklerini vurguladı.

Kent merkezinde bir çok ara sokakların da asfaltlandığını özellikle de uzun yıllardır asfalt görmeyen caddelerinde artık bu çalışmalardan nasibini aldığını belirterek şunları söyledi:

“Sağlam yapılan hizmetler kalıcı olduğu gibi vatandaşı da memnun etmektedir. Halkımızın istediği de uzun ömürlü hizmetlerdir. Bizlerde buna gayret ediyor ve vatandaşlarımıza hizmetlerin en iyisini sunmaya çalışıyoruz. Umarız ki bu sıcak asfalt çalışmalarımız sürdükçe vatandaşımızın memnuniyeti de artacaktır. Bizler vatandaşlarımızı hiçbir hizmetten mahrum bırakmayacağız. “Söz verdik yapıyoruz” sloganımız sözde kalmayacak ve bunları hayata geçirerek ispatlayacağız. Asfaltlama çalışmalarımız sürdükçe esnafımızın, vatandaşımızın memnuniyetlerine de tanık olmaktayız. Konuyla ilgili bir çok olumlu geri dönüşler aldık. Bizlerde vatandaşlarımızın memnuniyetini gördükçe daha da bir aşkla ve şevkle işimize sarılıyoruz. Tüm ekiplerimiz seferber olmuş durumda ve bu kısa süren yaz mevsimini en iyi şekilde değerlendireceğiz.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.