1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Sosyal medyada yaklaşık 9 milyon takipçileri olan grup Kars’ta
Sosyal medyada yaklaşık 9 milyon takipçileri olan grup Kars’ta

Sosyal medyada yaklaşık 9 milyon takipçileri olan grup Kars’ta

Tarihi, turistik yerleri ve yöresel ürünlerini görmek için Kars’a gelen ünlüler Hotel Katerina Sarayı’nda konaklıyor. Sosyal medyada yaklaşık 9 milyon takipçileri olan grup Kars’ta olmanın sevincini paylaştılar.

A+A-

Volkan KARABAĞ 

Kars’a gelen yerli ve yabancı turistlerin uğrak mekanı haline gelen Hotel Katerina Sarayı, ünlüleri ağırlıyor. Aralarında Sanatçı Simge Sağın, Big Chefs'in kurucusu Gamze Cizreli, Spiker Murat Güloğlu, Gazeteci Müge Akgün, Sağlık ve Estetik Danışmanı Şah Yaycı ve Komedyen Kaan Sekban’ın da olduğu 21 kişi bugün havayoluyla İstanbul’dan Kars’a geldi. 3 gün Kars’ta kalacak olan grubu Hotel Katerina Sarayı’nda Hotel Sahibi Baha ve Gözde Erdoğdu Kars’a özgü yöresel yemeklerle karşıladı.

Kars’ın yöresel ürünleri standına hayranlıklarını gizleyemeyen grup telefonlarıyla sosyal medyadan bu olayı paylaşarak, Kars’a olmanın sevincini dile getirdiler.

Kars’a gelen 21 kişilik ünlü grubu 3 gün boyunca misafir etmenin mutluluğu paylaştıklarını ifade eden Hotel Katerina Sarayı Sahibi Gözde Erdoğdu, “1800’lü yılların ilk çeyreğinde Rus Çarı II. Nikola tarafından eşi Katerina’nın konaklaması için yaptırdığı Katerina Sarayı, Kemal Erdoğdu ve ailemiz tarafından tarihi dokusuna uygun şekilde restore edilerek, 34 odalı bir hotel haline getirdi. Bugün de bizi tercih eden misafirlerimize Kars’ın misafirperverliğini en iyi şekilde göstermek ve konforlu bir hizmet sunmak için tüm ekip arkadaşlarımızla hazırlıklarımızı tamamladık. Kars Çayı kenarında ve şehrin gürültüsünden uzak Hotelimizde ünlü isimleri ağırlamanın mutluluğunu paylaşıyoruz. Kars’a gelen çok sayıda turistimiz var. Biz Kars’a gelen turistlerin evlerinde yaşadıkları rahatlıkları burada da yaşamalarını istiyoruz.” dedi.

a-005.jpgb-004.jpg0-025.jpg2-138.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.