1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sınırlar ötesi nikah
Sınırlar ötesi nikah

Sınırlar ötesi nikah

“Ucube”ye yıkım kararı veren Kars Belediye Meclisi, sınırlar ötesi nikaha “Evet” dedi.

A+A-

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 8 Ocak’ta Kars’ta katıldığı açılış töreninde yaptığı konuşmada “Ucube” diye tanımladığı İnsanlık Anıtı’na “Hayır” diyen Belediye Meclisi, sınırlar ötesi nikaha “Evet” dedi.

Kars Belediyesi Meclis Salonu geçtiğimiz günlerde farklı bir karara sahne oldu. Hem meclis salonunda ilk defa bir nikah kıyıldı hem de bu nikah sınırlar ötesi bir özellik taşıdı. Ukraynalı gelin Anna Tkachenko ile Türk doktor Levent Fırat’ın meclis salonundaki nikahına katılan Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş da nikah şahitliği yaptı. Meclis koltuklarında da doktorlar oturunca ortaya ilginç görüntüler çıktı. Türk doktor Levent Fırat’ın meslektaşları nikah öncesinde oturdukları meclis koltuklarından nikahla ilgili düşüncelerini dile getirdiler ve esprileriyle nikahı şenlendirdiler.

Renkli görüntülerin yaşandığı salonda Kars Devlet Hastanesi’nde görevli Beyin Cerrahi Uzmanı Dr. Levent Fırat’ın Ukraynalı Avukat Anna Tkachenko’nun önünde diz çökmesi ise tartışmalara neden oldu. Doktorlar Meclisi Dr. Fırat’ın bu hareketini farklı görüşlerle tartışmaya açtı.

Bu sırada salona Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş geldi. Bozkuş, ilk olarak meclis salonu koltuklarında oturan doktorlarla tokalaştı ve ardından da gelin ve damadı kutlayarak nikah masasındaki yerini aldı.

Nikahın kıyılması, hatıra fotoğrafı çektirilmesinden sonra Başkan Bozkuş salondan ayrıldı. Bu sırada Doktorlar Meclisi sınırlar ötesi nikahı oylamaya sundu. Meclis üyesi koltuklarındaki doktorların hepsinin “Evet” demesiyle nikah onaylandı.

Nikahın ardından Tut-i Mucize Kafede eğlence düzenlendi.

Burada da Türk halk oyunları ve halaya ayak uydurmakta zorlanan Ukraynalı gelin doyasıya eğlendi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.