1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karsspor’dan önemli bir galibiyet
Karsspor’dan önemli bir galibiyet

Karsspor’dan önemli bir galibiyet

Son haftalarda kötün giden Karsspor, Beylerbeyi maçını 2-1 kazanarak önemli bir galibiyete imza attı.

A+A-

Maça iyi başlayan Karsspor maçın 3. dakikasında Ali Gitmiş’in gölüyle öne geçti. İkinci gol ise 66. dakikada Hüseyin Tunç tarafından Beylerbeyi ağlarına gönderildi. İkinci gölün gelmesiyle birlikte biraz daha rahatlayan Karsspor, 77. dakikada rakip takımdan Önder Kılıç’ın attığı golle birlikte maçın bitiş saatine kadar stresli anlar yaşadı. Ancak hakemin bitiş düdüğü ile birlikte rahat bir nefes alan takım, böylece çok önemli bir galibiyete imza atmış oldu.

Karsspor teknik direktörü Bülent Topuzoğlu maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Kötü giden haftalardan sonra bu galibiyet çok önemli. Takımın kendine güveni arttı. Bu maçın skoru daha farklı olabilirdi. Çok sayıda net gol pozisyonu kaçtı. Eğer o pozisyonları atmış olsaydık şimdi bu statdan farklı bir galibiyetle ayrılmış olurduk. Ayrıca maçın bitimiyle birlikte malubiyeti kaldıramayan rakip takımın oyuncuları ve yöneticileri takımımıza saldırdı ve hoş olmayan bir durumla karşı karşıya kaldık. Uzun süre stadın ortasında mahsur kaldık. Ama aldığımız bu galibiyet her şeye değer. Bundan sonrada başarılı olabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Ama bu takıma maddi manevi, özellikle seyirci desteği şart” dedi.

Ligin 2. si ile yapılan ve 2-1’lik bir skorla alınan galibiyetin ardından ilk 5 takım arasına girebilmek için büyük bir avantaj sağlamış oldu. Ancak bundan sonra yapılacak her maçın bir final havasında oynanması ve her maçı mutlaka kazanmak için oynaması gerekiyor. Kaybedilecek her puan bu hedeften saptıracaktır. Beylerbeyini kendi sahasında yenen ve bir çok gol pozisyonu harcayan bu takımın ligde yenemeyeceği takım yoktur. Bu nedenle bu takıma destek olursak üst sıralar hayal değil.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.