1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sıcak Haberleri Yalanladı
Sıcak Haberleri Yalanladı

Sıcak Haberleri Yalanladı

Meteoroloji abartılı sıcak haberlerini yalanladı…

A+A-

Devlet Meteoroloji İşleri Müdürü Mehmet Çağlar, bazı illerde hissedilen sıcaklık değerlerinin 50 dereceye kadar çıkacağına dair haberlerin abartılı olduğunu söyledi.

 

Çağlar, yaptığı açıklamada, bugün bazı basın yayın organlarında bazı illerde hissedilen sıcaklığın 50 dereceye kadar çıkacağına dair haberler yer aldığını hatırlattı.

 

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiğini belirten Çağlar, havanın hafta sonu da ülke genelinde mevsim normallerinin 6 ila 8 derece üzerinde seyretmeye devam edeceğini bildirdi.

 

Çağlar, ''Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde olmasına karşın, bazı basın yayın organlarında çıkan ve bazı illerimizde hissedilen sıcaklık değerlerinin 50 dereceye kadar çıkacağına dair haberler abartılıdır'' dedi.

 

Yarın ülke genelinde yağış beklenmediğini belirten Çağlar, pazar günü havanın Doğu Karadeniz ile Edirne, Kırklareli, Erzincan, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerde az bulutlu ve açık geçeceğini kaydetti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.