1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Settar Kaya'nın Deniz Zeyrek yazısı
Settar Kaya'nın Deniz Zeyrek yazısı

Settar Kaya'nın Deniz Zeyrek yazısı

Settar Kaya, hemşehrimiz Deniz Zeyrek'in bugünkü yazısına atıfta bulunarak ; Kaybeden Melih Gökçek, kazanan Kars ve Kazımız oldu, diye yazdı.

A+A-

İşte Settar Kaya'nın Deniz Zeyrek yazısı ;

Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek hemşehrimizdir. Yazıları okunan, konuşmaları dikkatlice dinlenen, ciddi ve ciddiye alınan bir gazetecidir. Olaylara bakışı kesinlikle ön yargılı değil ; objektif, ufuk açıcı, bilgilendiricidir.

Benin için daha da önemlisi doğup büyüdüğü topraklara, yani memleketi Kars’a göstermiş olduğu vefasıdır.
Her fırsatta Kars’tan söz eder. Bu söz etmeler duygusallık, hasret, özlem içermekle birlikte, Kars’ın tanıtımına katkı sağlayan içeriğe de sahiptir.

Kars’tan giden ve bulunduğu sektör ve kurumlarda başarılı olan hemşirelerimizden Karslı olduğunu saklayanlar olduğu gibi, burnundan kıl aldırmayan, kibirli, kabuğundan çıktığı yumurtayı beğenmeyenler de az değildir.

Örneğin ben Nedim Şener’in Ardahanlı olduğunu daha dün öğrendim. Oysa o da en az Deniz Zeyrek kadar tanınan ve kamuoyunun gözü önünde olan birisidir. Habertürk Tv’de tesadüfen baba tarafından Ardahanlı olduğunu söyledi.

Oysa Deniz Zeyrek her fırsatta, -haklı olarak- övünerek, gururla Karslı olduğunu ifade etmektedir.

Son olarak İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nun da aralarında bulunduğu bir gurubu Kaz yemeğine davet etmesi üzerine Melih Gökçek’in kıskançlıktan çatlayıp, provakatörlük yapmasıyla Kars ve Kaz eti Türkiye’nin gündemine taşındı.

Deniz Zeyrek bu olayı da Kars’ın ve Kaz etinin tanıtımı için fırsata çevirdi. Günlerdir gazete ve televizyonlarda bu konu konuşuluyor. Kaybeden Melih Gökçek, kazanan Kars ve Kazımız oldu.

Efendiliği, birikimi, kültürü ve seviyeli tavırlarıyla tüm Karslıların gönlünde taht kuran Deniz Zeyrek’i tebrik ediyorum. Kars dışında yaşayan, belli bir konuma ulaşmış herkesin Deniz Zeyrek'i örnek alması hemşehrilik ve ata toprağımıza borcumuzun gereği değil mi?

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum