1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. SERKA Proje tanıtım toplantısı
SERKA Proje tanıtım toplantısı

SERKA Proje tanıtım toplantısı

Kağızman’da Serhat Kalkınma Ajansı’nın bilgilendirme toplantısı yapıldı.

A+A-

Kağızman Halk Eğitimi Merkezi Salonunda yapılan SERKA bilgilendirme toplantısına SERKA uzmanları, daire amirleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri yatırımcılar ve esnaflar katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan SERKA Program ve Geliştirme birimi uzmanı Ceren Kurğa, programın amacının “doğal zenginliğiyle tanınmış, turizm ve tarımsal ürünleriyle markalaşmış, sınırları aşan, kültürel mirasın imkânlarından yararlanmış, rekabet gücü yüksek işletmeleriyle ülkenin Kafkasya ve Orta Asya\'ya açılan ticaret ve lojistik merkezi bir Serhat Bölgesi” olduğunu vurguladı.

SERKA’nın bilgilendirme toplantısın sunumu da yapan Ceren Kurğa, slayt gösterisi eşliğinde SERKA’nın ne olduğunu, SERKA’dan küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin, KOBİ’lerin ve kamu kurumları ile yerel yönetimlerin nasıl yaralanacağı hakkında bilgi verdi.

Sunum sonrası toplantıya iştirak edenlerin çeşitli konular hakkındaki sorularını ise SERKA Kars Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Evren Demir ve Ajans uzmanı Gökhan Metin cevaplandırdı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.