1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. SERKA, proje başvuruları teklif çağrısını başlattı
SERKA, proje başvuruları teklif çağrısını başlattı

SERKA, proje başvuruları teklif çağrısını başlattı

Serhat Kalkınma Ajansı, (SERKA) Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı-05 kapsamında proje başvurularının sunulması için 2019 yılı teklif çağrısını başlattı.

A+A-

Söz konusu programlar hakkında detaylı bilgi ve başvuru rehberleri SERKA Kars Merkez Hizmet Binası, Ağrı, Ardahan ve Iğdır Yatırım Destek Ofisleri ile Ajans (www.serka.gov.tr) ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı (www.sanayi.gov.tr) internet sitelerinden temin edilebilecek.

SERKA’dan yapılan açıklamada, “Kamu kurum ve kuruluşları, üniversiteler, mahalli idareler ile 5355 sayılı kanun kapsamındaki mahalli idare birliklerine yönelik ilan edilen Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı-05’in amacı; Kadın ve gençlerin sosyal imkânlara erişimlerinin sağlanması, mesleki ve teknik becerilerinin geliştirilmesi ile bölge kış, doğa, kültür turizmi ve yöresel ürün üretim altyapısının geliştirilerek katma değerin yükseltilmesi yoluyla bölgedeki sosyal ve ekonomik refahın artırılmasıdır. Programın toplam bütçesi 11.500.000 TL’dir. Destek programı için elektronik ortamda (KAYS-Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi) son başvuru tarihi 11 Ekim 2019, saat 23:59, başvurunun e-imza ile imzalanması ya da üretilen taahhütnamenin ıslak imza ile imzalanarak Ajans’a matbu olarak teslim edilmesi için son tarih ise 18 Ekim 2019, saat 17:00’dir” denildi.

thumbnail_serka-duyuru.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.