1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. SERKA Personel Alacak
SERKA Personel Alacak

SERKA Personel Alacak

Merkezi Kars'ta bulunan Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA), sözlü sınavla 19 uzman, 1 iç denetçi ve 3 destek olmak üzere toplam 23 personel alacak.

A+A-

Personel alımı, 5449 Sayılı Kalkınma Ajanslarının Kuruluşu, Koordinasyonu ve Görevleri Hakkında Kanun ile Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliği Hükümleri çerçevesinde yapılacak.

Sözlü sınav, 28 Şubat ve 4 Mart tarihlerinde 09.00-18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Başvurular, 21 Şubat 2011 tarihinde, hafta sonu ve resmi tatil günleri hariç mesai saati sonuna kadar, SERKA'ya (Ortakapı Mahalallesi, Atatürk Caddesi No: 117 Kars) yapılacak. 

Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların ilanı, 24 Şubat 2011 tarihinde duyurulacak. 

Adaylarda aranacak şartlar, başvuru koşulları ve sınava ilişkin bilgi ile iş talep formu, ajansın internet sitesi 'www.serka.org.tr' ile ajansın faaliyet alanını oluşturan 4 ilin valiliklerinin 'www.kars.gov.tr, www.agri.gov.tr, www.ardahan.gov.tr ve www.igdir.gov.tr' internet adreslerinden görülebilecek. 

Merkezi Kars'ta bulunan Serhat Kalkınma Ajansının faaliyet alanlarını Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illeri oluşturuyor. Söz konusu sınavda başarılı olanlar, bu illerden ajansın uygun göreceği yerde çalışmayı kabul edecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.