1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. SERKA Bilgilendirme Toplantıları
SERKA Bilgilendirme Toplantıları

SERKA Bilgilendirme Toplantıları

Serhat Kalkınma Ajansı 2011 Yılı için açıkladığı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı, Doğrudan Faaliyet Destek Programı ve Teknik Destek Programına ilişkin bilgilendirme toplantılarının ilkini Kars’ta gerçekleştirecek.

A+A-

13 Temmuz 2011 tarihinde Serhat Kalkınma Ajansı Konferans salonunda saat 10.00’da Ajans uzmanları tarafından yapılacak bilgilendirme toplantısında Kars Merkez için destek programları hakkında ayrıntılı bilgi verilecek. Ayrıca program hakkında bilgi almak isteyen başvuru sahipleri için ajans bünyesinde bir Destek Masası oluşturuldu. Açılan programlara kamu kurumları, yerel yönetimler, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşları başvuru yapabilecek. Daha ayrıntılı bilgi almak isteyenler www.serka.org.tr adresini ziyaret edebilirler.

2011Yılı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programının amacı, TRA2 Bölgesinde tarım, hayvancılık ve turizm sektörlerinde gerekli altyapıların kurulması ve iyileştirilmesi yolu ile bölgede sürdürülebilir ekonomik kalkınmanın sağlanmasına katkıda bulunmak olup, uygun projelere, toplam proje bütçesinin en fazla % 75’i desteklenecek şekilde 40.000 (kırk bin) TL ile 600.000 (altı yüz bin) TL arasında mali destek sağlanacaktır. Programa son başvuru tarihi 17 Ağustos 2011, saat 20.00’dir.

2011 Yılı Doğrudan Faaliyet Destek Programının amacı, ulusal plan ve programlar çerçevesinde bölgesel gelişme planları ve programlarının uygulama kapasitesini geliştirmek, yerel ve bölgesel kalkınmaya katkı sağlamaya yönelik stratejik araştırma, planlama ve fizibilite çalışmalarına mali destek sağlamak olup; uygun projelere Ajans tarafından 20.000 (yirmi bin) TL ila 70.000 (yetmiş bin) TL arasında destek sağlanacaktır. Program başvuruları için son başvuru tarihi 30 Kasım 2011, saat 18.00’dir.

2011 Yılı Teknik Destek Programı iki aylık periyodlar halinde 2011 yılı sonuna kadar devam edecektir. Programın amacı kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler ile sivil toplum kuruluşlarının yerel ve bölgesel kalkınmaya katkıda bulunabilecek çalışmalarını desteklemektir. Uygun projelere Ajans tarafından 15.000 (on beş bin) TL’ ye kadar uzman desteği sağlanacaktır. Programa başvurular yıl boyunca kabul edilecek olup ilk dönem için son başvuru tarihi 02 Eylül 2011 saat 19.00’dur.

Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars il merkezleri ve ilçelerinde düzenlenecek bilgilendirme toplantıları takvimi ajans internet sitesinden www.serka.org.tr den ulaşılabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.