1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. SERKA Ağrı’da toplandı
SERKA Ağrı’da toplandı

SERKA Ağrı’da toplandı

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) 9. Olağan Yönetim Kurulu toplantısı Ağrı’da gerçekleştirildi. Toplantıda; Mali Destek Programı Başvuru Rehberi’nin kabul edilerek, DPT Müsteşarlığı’nın onayına sunulmasına karar verildi.

A+A-

Ağrı Polisevi’nde yapılan toplantıya Ağrı Valisi, Ardahan, Kars, Iğdır Belediye Başkanları, Ardahan, Iğdır İl Genel Meclisi Başkanları ve Ardahan, Iğdır, Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları katıldı.

 

Toplantıda Yönetim Kurulu’na Serhat Kalkınma Ajansı’nın son bir aylık faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Ayrıca ajansın bütçesi, personel durumu ve merkez binanın restorasyonu ile yatırım destek ofislerinin durumları hakkında bilgilendirme yapıldı.

 

Yönetim Kurulu sonunda; 20–23.09.2010 tarihleri arasında yapılan mülakatlarda başarılı bulunan 11 uzman personelin ve 2 destek personelinin atamalarının onaylanmasına ve görevlerine başlatılmasına ve 2010–2013 Bölge Gelişme Planı doğrultusunda görüşülerek 2010 yılında açılması öngörülen “Mali Destek Programı Başvuru Rehberi’nin kabul edilerek, DPT Müsteşarlığı’nın onayına sunulmasına karar verildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.