1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. SERKA, 15 adet turizm yatırım projesini destekleyecek
SERKA, 15 adet turizm yatırım projesini destekleyecek

SERKA, 15 adet turizm yatırım projesini destekleyecek

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) tarafından 28 Aralık 2018 tarihinde kamuoyuna duyurulan Turizm Yatırımlarının Desteklenmesi Programı başlıklı mali destek programı için başvurular 15 Mart 2019 tarihinde sona erdi.

A+A-

2018 yılı proje teklif çağrısı kapsamında Turizm Yatırımlarının Desteklenmesi için 50 adet proje Serhat Kalkınma Ajansı’na sunuldu.
Proje teklifi başvurularının teslim alınmasının hemen ardından projelerin idari ve uygunluk kontrolü yapılarak, Ön inceleme aşamasından geçen proje tekliflerinin teknik ve mali açılardan değerlendirilmesi, alanlarında deneyim ve uzmanlığa sahip bağımsız değerlendiriciler tarafından gerçekleştirildi.
Bağımsız değerlendiriciler tarafından yapılan teknik ve mali değerlendirmeler üzerinde gerekli kontrolleri yaparak görüş oluşturmak ve bunları raporlamak amacıyla, alanlarında uzmanlık ve deneyime sahip üyelerden, kurumlarının muvafakiyeti ile Değerlendirme Komitesi oluşturuldu. 
Değerlendirme Komitesinin görüş ve önerileri doğrultusunda Genel Sekreterlik Makamınca desteklenmesi önerilen proje tekliflerinin bütçeleri revize edildi. Değerlendirme Komitesinin çalışmaları sonucunda oluşan başarılı proje listeleri ve revize bütçeleri Yönetim Kurulunun görüş ve onayına sunuldu.
Serhat Kalkınma Ajansı 67. Olağan Yönetim Kurulu toplantısında, Turizm Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında 15 adet projenin desteklenmesine oybirliği ile karar verildi.  

vf9s7d.jpgnea4zb.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.