1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Şeker Fabrikası’nda işletme kampanyası
Şeker Fabrikası’nda işletme kampanyası

Şeker Fabrikası’nda işletme kampanyası

Kars Şeker Fabrikası’nda işletme kampanyası başladı...

A+A-

Kars Şeker Fabrikası’nda 2017-2018 yılı 24. Dönem İşletme Kampanyası düzenlenen törenle başladı.

Fabrikanın bahçesinde gerçekleştirilen törene, Fabrika Müdürü İbrahim Yıldız ile müdür yardımcıları, Kars Şeker İş Sendikası Başkanı Yaver Kop, şube müdürleri ve fabrika çalışanları katıldı.

Açılış konuşması yapan Kars Şeker Fabrikası Müdürü İbrahim Yıldız, “24. Dönem İşletme Kampanyasında gayemiz, hedefimiz birlik ve beraberlik içerisinde ülkemize milletimize, mübarek Hasan Harakani diyarı olan Karsımıza hayırlı bir hizmetlerle bereket dolu bir üretim kampanyası hedefi içerisindeyiz” dedi.

Bu kampanya döneminin Kars’a yaklaşık 43 milyon TL katma değer getirisi olacağını dile getiren Yıldız, “2017-2018 yılının 24. Kampanya döneminde 110 bin ton pancar tesellüm edilerek 95 bin ton işlenip bunun karşılığında 15 bin ton şeker, 3 bin 900 ton melas, 40 bin ton yaş küspe üretimi hedeflenmektedir. Yaklaşık olarak Karsımıza bunun katma değer olarak getirisi 43 milyon TL olarak hedeflenip planlanmaktadır. Bu itibarla Karsımız bu güzel günlerden bu güzel bereketten en güzel şekilde faydalanacaktır. Hepinizi saygı ile selamlıyorum, kazasız belasız işletme kampanyasını geçirmemizi Cenabı Haktan niyaz ediyorum. Bu işletme kampanyasında bize büyük destek olan başta Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan’a, Kars Milletvekilimiz Selahattin Beyribey’e, Kars Valimiz Rahmi Doğan’a, Kars Ziraat Odası Başkanımız Adem Ertaş’a ve bize destek olan bütün kamu kurum ve kuruluşlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından dualar okunarak kurban kesildi. Daha sonra Fabrika Müdürü Yıldız ve beraberindekiler tarafından şeker pancarları işlenmek üzere fabrikaya gönderilen yıkama kanalının vanası açıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.