1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Şehit Polisler İçin Mevlit
Şehit Polisler İçin Mevlit

Şehit Polisler İçin Mevlit

Türk Polis Teşkilatının 168’inci Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikler, Kars İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şehit polisler için Evliya Camii’nde Cuma Namazı öncesi okunan Mevlit programıyla devam etti.

A+A-

Cuma Namazı için Evliya Cami’ne akın eden polis memurlarına Kars Valisi Eyüp Tepe, AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Emniyet Müdür Vekili Hayri Özcan, Emniyet Müdür yardımcıları e polis memurları da eşlik etti. Cuma Namazını cemaatle birlikte kılan polis teşkilatı, geçmişte vatan uğruna canlarını veren meslektaşlarının da dualarıyla yalnız bırakmadılar.

Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümü nedeniyle Mevlid-i Şerif okutulurken, Cuma Namazı Hutbesi’nde de vatanın önemi ve o önem için canlarını seve seve veren polis teşkilatının kuruluş yıldönümü yer aldı. Vatanın bütünlüğü için canlarını ortaya koyan güvenlik güçlerine yıllar önce de aynı sevdayla şehit düşen Sarıkamış Şehitleri ve Çanakkale Şehitleri örnekleri verilerek, tüm şehitlerin ruhları için Fatihalar okundu.

Cuma namazı ardından Kars Polis Teşkilatı tarafından cemaate ikramda bulunuldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.