1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Şehidimiz gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı
Şehidimiz gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

Şehidimiz gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

Görev yaptığı İskenderun Deniz Üst Komutanlığında geçirdiği kalp krizi sonucu şehit olan Deniz Er Volkan Soy gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Dün askeri kargo uçağı ile memleketi Kars’a getirilen Şehit Deniz Er Volkan Soy, bugün Akyaka’ya bağlı Büyük Durduran Köyü’nde düzenlenen törenle toprağa verildi.

Akyaka Devlet Hastanesi morguna dün getirilen Şehit Volkan Soy’un Türk Bayrağına sarılı cenazesi cenaze aracıyla Büyük Durduran Köyü’ndeki baba ocağına getirildi ve helallik alındı. Köy Camisinde Kars Caferilerinin Kanaat Önderi ve Merkez Işıklı Cami İmamı Seyit Ahmet Erdem'in kılındırdığı cenaze namazı sonrası İl Müftüsü Yusuf Eviş dua okudu.

Şehit Soy’un cenazesi silah arkadaşlarının omuzunda köy mezarlığında gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.

Askerler tarafından 3 kere saygı atışının yapıldığının ardından Vali Türker Öksüz, şehidin babası Erhan Soy'a Türk bayrağını ve fotoğrafını öperek teslim etti. Şehit Soy’un babası Erhan Soy ise Türk bayrağını ve şehit Soy’un fotoğrafını öperek teslim aldı.

Büyük Durduran Köyünde düzenlenen törene Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Ardahan Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Berat Acar, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hidayet Arıkan, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, protokol üyeleri, STK temsilcileri, askeri erkan, emniyet personeli, şehidin yakıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.