1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sarıkamış'ta vatandaşlar, AK Parti Kars Milletvekili adaylarını bağrına bastı: "Tam destek"
Sarıkamış'ta vatandaşlar, AK Parti Kars Milletvekili adaylarını bağrına bastı: "Tam destek"

Sarıkamış'ta vatandaşlar, AK Parti Kars Milletvekili adaylarını bağrına bastı: "Tam destek"

AK Parti Kars genelinde 14 Mayısta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri için seçim çalışmalarına hız verdi.

A+A-

AK Parti Kars tarihinin en büyük ve en geniş katılımlı seçim kampanyasını başlattı. AK Parti Kars Milletvekili adayları Adem Çalkın, Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Serkant Aykul'u Sarıkamış ziyaretinde binler karşıladı, kilometrelerce araç konvoyu trafiği kilitledi. AK Parti adeta Sarıkamış'ta tarih yazdı. AK Parti Kars Milletvekili adayları yorulmadan, durmadan yolları arşınlamaya ve gönüllere dokunmaya devam ediyor.

AK Parti Kars Milletvekili adayları Kars'ı Milletvekili bazında TBMM’de en yüksek sayı ile temsil etmek için tüm gücüyle çalışmalarını sürdürüyor.

Sarıkamış'ta Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı yapıldı. Sarıkamış'ta vatandaşlar AK Parti Milletvekili adaylarına yoğun ilgi göstererek  bağrına bastı. 

Sarıkamış SKM açılışına, AK Parti Kars Milletvekili 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile AK Parti Kars Milletvekili 1’nci sıra adayı Adem Çalkın, AK Parti Kars Milletvekili ve AK Parti Kars Milletvekili 2’nci sıra adayı TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, AK Parti Kars Milletvekili 3'ncü sıra adayı Serkant Aykul, AK Parti İl Başkanı Kadir Sarıdağ, AK Parti Sarıkamış İlçe Başkanı Kenan Doğan, teşkilat mensupları ve çok sayıda Sarıkamışlı vatandaş katıldı.

Miting havasında geçen Sarıkamış SKM açılışında Milletvekilli adayları vatandaşlara AK Parti hükümetleri döneminde yapılan yatırımları bir bir anlatarak destek istediler.

AK Parti Kars Milletvekili adayları her kesimden gördükleri ilgiden memnun olduklarını, bu yoldaki kararlılıkların da arttığına dikkat çekiyorlar.

Amacın sadece ziyaret edip el sıkışmak olmadığını, bu ziyaretlerde birçok konu üzerine görüşmeler yapıldığını da aktaran AK Parti Kars Milletvekili adayları, görüşmelerde her fikre saygı duyduklarını Kars için el ele verilmesi gerektiğinin altını çiziyorlar.

Milletvekili adayları ve beraberindeki yöneticiler Sarıkamış ilçe merkezinde esnaf ziyareti yaparak taleplerini dinledikten sonra ilçeden ayrıldılar.

001-005.jpg002-003.jpg00333.jpg0044-001.jpg0055-001.jpg00666.jpg0077.jpg00888.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.