1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Sarıkamış modern kesimhaneye kavuştu
Sarıkamış modern kesimhaneye kavuştu

Sarıkamış modern kesimhaneye kavuştu

​​​​​​​Sarıkamış Belediye Başkanlığı’nca yaptırılan ve yapımı tamamlanan modern kesimhanede deneme kesimleri başladı.

A+A-

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy’un girişimleriyle yaptırılan modern kesimhaneyle ilçeninde çok önemli bir ihtiyacının daha giderildi.

Sarıkamış’ın gelişmesi daha modern bir kent durumuna gelmesi için son iki yıl içerisinde önemli projeleri hayata geçirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Göksal Toksoy, “Göreve geldiğimiz zaman taahhütlerimizin içerisinde vatandaşlarımıza modern kesimhane sözünü vermiştik, onuda yerine getirdik. DAP ‘a sunduğumuz proje kabul edildi. Onların yüzde 90 katkılarıyla modern kesimhanemizi yaptık. Kalkınma bakanlığımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Toksoy, “Sarıkamış’ta ve köylerinde hayvancılıkla geçimini sağlayan vatandaşlarımız için modern ve en üst düzeyde hijyen ortamı içerisinde büyük ve küçükbaş hayvanların kesimi yaptırarak vatandaşlarımıza hizmet etmenin mutluğunu yaşıyoruz. Desteklerinden dolayı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan'a, Milletvekilimiz Selahattin Beyribey’e, DAP İdaresi Başkanı Adnan Demir'e ve tüm çalışanlarına, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürümüz Hüseyin Düzgün ve çalışma arkadaşlarına, vatandaşlarım adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Modern Kesimhane gezildi. Günlük 20 büyükbaş, 50 küçükbaş hayvan kesim kapasitesine sahip tesisin önümüzdeki günlerde açılışının yapılacağı bildirildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.