1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sarıkamış Esnafspor’dan yardım
Sarıkamış Esnafspor’dan yardım

Sarıkamış Esnafspor’dan yardım

Kars’ın Sarıkamış İlçesi’nde faaliyet gösteren kız-erkek 7-11 yaş arası voleybol takımına malzeme yardımı yapıldı.

A+A-

Kulüb Başkanı İsmail Şen yaptığı açıklamada, “Sayın Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş Bey’in bizlere vermiş olduğu desteklerle hep yanımızda olmuştur. Bizlerde şehrimizde faaliyet gösteren tüm branşlarda sporcu yetiştirilmesine elimizden gelen desteği hiç bir zaman esirgemeyeceğiz.” dedi.

Spora ve sporcuya büyük önem verdiklerini belirten Şen, “Bilindiği gibi takımımız bu yıl Kars Amatör Ligi çok centilmence bir şekilde şampiyon olarak tamamladı. Öncelikli hedefimiz Bal Ligi vizesini alıp önümüzdeki sezon şehrimizi Bal Liginde en iyi şekilde temsil etmektir. Dün Kağızmanspor Kulübü Başkanı Ayhan Demirden’le de bir araya geldik. Bu birliktelik iki güzide kulüp için çok önemli bir buluşmaydı. Yıllardan beri devam eden ve aslında ne olduğu da bilinmeyen bu gereksiz gerilime son verdiğimizi düşünüyorum. Bu yıl Bal Ligine çıktığımız durumda hem futbol takımımızın alt yapısına kayak takımımızın alt yapısına ve bunun yanında voleybol ve atletizmde de takımlar kurarak kulübümüzün ismini artik bir marka haline dönüştürmeyi düşünüyoruz” diye konuştu.

Şen, ayrıca, “Bu çocuklar bizim yarınımız ve geleceğimizdir. Bizler bu şehirde sporcu yetiştireceğiz” şeklinde konuştu.

50’ye yakın öğrenciye malzeme dağıtımı törenine; Kulüp Başkanı İsmail Şen ve Kulüp Başkan yardımcısı Selahattin Karabağ, Kulüp yöneticilerinden Murat Tanyeri, Fatih Çetinkaya ve Tuncay Kaya katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.