1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sarıkamış CHP kongresi yapıldı
Sarıkamış CHP kongresi yapıldı

Sarıkamış CHP kongresi yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Kars Sarıkamış İlçesindeki olağan kongresinde Başkan Burhan Yıldız, tek liste ile girilen seçimde güven tazeledi.

A+A-

Sarıkamış Belediye Düğün Salonunda yapılan kongre, saygı duruşu ve istiklal marşı’nın okunmasıyla başladı. Kongreye İlçe Başkanı Burhan Yıldız, eski parti başkanlarından Aslan Cellat, DSP eski milletvekili Yavuz Bildik, partililer ile çok sayıda vatandaş katıldı. Tek liste ile seçime giren Burhan Yıldız, 50 delegenin tamamının oyunu alarak yeniden CHP İlçe başkanlığına seçildi.

Yıldız burada yaptığı konuşmada, bir yıl içindeki faaliyetlerini anlattı. Yaklaşık bir yıl önce atama ile göreve geldiklerini ve ilk olarak parti binasını değiştirip daha büyük ve güzel bir binada parti çalışmalarına başladıklarını ve partililerin bir yıldır hizmetinde olduklarını söyledi. Partililerle daha yakın ilişki kurarak üye sayısını artırmak suretiyle yeni üyeler kaydettiklerini ifade eden Yıldız şunları kaydetti:

“Arkadaşlar bu kongreden sonra, gerek yönetim kuruluz, gerek partili arkadaşlarımız el ele gönül gönüle Cumhuriyet Halk Partisine sarılmak zorundayız. Türkiye’de CHP’den başka alternatif kalmamıştır. Eğer ülkemizin içinde bulunduğu durumu görebiliyorsak CHP ye sahip çıkmalıyız. Arkadaşlar bu iktidarın ülkemizi güllük gülistanlık göstermesine aldanmayalım. Adamların politikası şu oldu, halka yedirdiler ve uyuttular. Allah aşkına bu ülkede çiftçinin, memurun, emeklinin geliri giderini karşılıyor mu? Memleketimizde 1 kilo tereyağı 10 TL,1 kilo gres yağı 12 TL. Şimdi bu memlekette huzur refah olur mu? Bir Litre akaryakıt 5 lira olurken 1 Litre süt 50 kuruş, böyle şey olmaz. Birde bu iktidar şiddet ve korku imparatorluğu kurdu. Kimse telefonla rahatça konuşamıyor. Arkadaşlar el birliği içinde çalışarak bu iktidardan kurtulacağız. Bana ve yönetim kurulumuza vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.