1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sarıkamış BESYO ve MYO'da mezuniyet heyecanı
Sarıkamış BESYO ve MYO'da mezuniyet heyecanı

Sarıkamış BESYO ve MYO'da mezuniyet heyecanı

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (SABESYO) ve Meslek Yüksekokulu’ndan 2021-2022 eğitim öğretim yılında mezun olan öğrenciler, için mezuniyet töreni düzenlendi.

A+A-

Yüksekokulun spor salonunda düzenlenen törende konuşan KAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Engin Kılıç, hayat boyu ve sürekli eğitim konularından üniversite olarak kendilerine düşen görevi yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Kılıç, öğrencilere bundan sonra daha farklı bir hayata başlayacaklarını belirterek,” Kafkas üniversitesi olarak amacımız öğrencilerimizi toplumun değerlerine, kültürüne sahip çıkan, ahlaklı, çağdaş, vatanına milletine yararlı bireyler olarak yetiştirmektir. Üniversitemizin her fakültesinde, her bölümünde çağın gereklerine uygun olarak eğitim almanıza azami derecede gayret gösterdiğimizi bilmenizi istiyorum. “dedi.

Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (SABESYO) Müdürü Prof.Dr Erdoğan Kaygın’da, öğrencilerin eğitim sürelerini huzur içinde kazasız belasız ve başarıyla tamamlamalarının kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek,” Ülkemiz için yapacağınız çok şeyler var. Sizleri başarılı meslek bilgileri sağlam, bunun mutluluğunu yaşayan gençler olmanız için emek verildi. Yolunuz bahtınız açık olsun” şeklinde konuştu.

Sarıkamış Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mehmet Emin Karabayır ise, Okul olarak ülke ekonomisine, istihdamına katkı sağladıklarını vurgulayarak, öğrencilerin bundan sonraki yaşamlarında yeni bir sayfa açıldığını, okulda edindikleri mesleklerini en iyi şekilde icra etme fırsatı bulacaklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından okul birincileri kütüğe birincilik plaketlerini çaktı. Sınıf birincilerine de plaket verildi. Mezuniyet belgelerini alan toplam 406 öğrenci daha sonra kep atarak müzik eşliğinde eğlendi.

Törene, KAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, Sarıkamış İlçe Emniyet Müdürü Serdar Ulusoy, akademisyenler ile öğrenciler ve velileri katıldı.

sarikamis-besyo-ve-myoda-mezuniyet-heyecani-(1).jpegsarikamis-besyo-ve-myoda-mezuniyet-heyecani-(2).jpegsarikamis-besyo-ve-myoda-mezuniyet-heyecani-(3).jpegsarikamis-besyo-ve-myoda-mezuniyet-heyecani-(4).jpegsarikamis-besyo-ve-myoda-mezuniyet-heyecani-(5).jpegsarikamis-besyo-ve-myoda-mezuniyet-heyecani-(6).jpegsarikamis-besyo-ve-myoda-mezuniyet-heyecani-(7).jpegsarikamis-besyo-ve-myoda-mezuniyet-heyecani-(8).jpegsarikamis-besyo-ve-myoda-mezuniyet-heyecani-(9).jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.