1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sağlıklı ilişki için prezervatif kullanımı
Sağlıklı ilişki için prezervatif kullanımı

Sağlıklı ilişki için prezervatif kullanımı

Tercih edilen prezervatif özellikleri nelerdir?

A+A-

Bir diğer ismi kondom olan Prezervatif özellikle sağlıklı bir ilişki sürdürmek isteyen çiftlerin kullandığı bir üründür.  Özellikle çok eşli yaşamaı tercih eden kişiler, herhangi bir hastalığa yakalanmamak ve partnerine de yaşatmamak için ürünü tercih etmelidir.

Ayrıca istenmeyen gebelikten kaçınmak isteyen ancak düzenli cinsel hayatı olan çiftler de prezarvatifi tercih etmektedir.

Uzun yıllardır etkili bir doğum kontrol yöntemi olarak kullanılmasının yanında, oluşabilecek cinsel hastalıkları da önleme açısından etkili bir üründür. Genelde lateks denilen bir maddeden üretilen ürün, kişinin latekse duyarlı olması, alerjik bir durum ortaya çıkarabilme riskine karşı sentetik poliüretan maddelerden de üretilmektedir.

Tercih edilen prezervatif özellikleri nelerdir?

Sağlıklı cinsel hayat yaşayan çiftlerin, Prezervatif seçimleri, beklentileriyle alakalıdır. Kişi vücut anotomisine uygun ve kayganlaştırıcı özellikteki ürünler haricinde, geciktirici etkili, ince olduğu için ten hissi veren modeller tercih edilmektedir.

Dünyada ve ülkemizde birçok ürün bulunmakla birlikte, önemli olan Prezervatifseçiminde, kaliteli olan, kolay yırtılmayan çiftlerin istediği özelliklerde ürüne sahip olmalarıdır. Çünkü doğru ürün kullanımı, hem istenmeyen hamileliği önlemede, daha önemlisi cinsel sağlık için gereklidir. https://www.recete.com/prezervatif/ sayfasından ürünleri ve özelliklerini inceleyebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.