1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ramazan’da Su Çilesi
Ramazan’da Su Çilesi

Ramazan’da Su Çilesi

Kars Belediyesi tarafından şehir su şebeke hatlarının yenileme çalışmalarına start vermesinin ardından su sıkıntısı da baş gösterdi. Ramazan'da susuzluk çeken vatandaşlar çeşmelerde kuyruk oluşturdu.

A+A-

Şebeke yenileme çalışmalarının başlamasıyla birlikte Karslı vatandaşlarda kendi önlemlerini almak için hayırsever vatandaşlar tarafından yapılan çeşmelere koşarak su sıkıntılarını gidermeye çalıştılar.

 

Kaleiçi Mahallesinde de bir hayırsever tarafından yaptırılan çeşme, mahalle sakinlerinin akınına uğruyor. Mahalle sakinleri içme suyunu buradan tedarik etmeye çalışıyor.

 

Mahalle sakinlerinden Tugay Kaya, “Mahallemizde yapılan çalışmalardan dolayı sularımız kesildi. Mahallemizde çeşmeyi yaptıran insanlarımızdan Allah razı olsun. Onların sayesinde su ihtiyacımızı buradan gideriyoruz. Çalışmaların başladığı günden bugüne dek bu çeşmeden sularımızı alıp evimize götürüyoruz.” dedi.

 

Ömer Karadağ ise, “Bizim su konusunda büyük sıkıntımız var. Her gün burada su taşımaktan dolayı yoruluyoruz. Su yapım çalışmalarından dolayı evlerimizde sularımız akmıyor. Ramazan ayı olmasından dolayı da oruç tutuyoruz. İster istemez yaşanan bu su sıkıntısı bizlerin yanısıra birçok insanı da zora sokuyor.” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.