1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. PTT Başmüdürü Halit Aslan, Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti
PTT Başmüdürü Halit Aslan, Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti

PTT Başmüdürü Halit Aslan, Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti

Kars PTT Başmüdürü Halit Aslan, Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Küresel Gazeteciler Konseyi Kars İl Temsilcisi Ercüment Daşdelen’i ziyaret etti.

A+A-

Kars PTT Başmüdürü Halit Aslan’ı ziyaretinde Başkan Ercüment Daşdelen karşıladı.

Zitarette PTT bünyesinde yürütülen hizmetler ve faaliyetleri hakkında bilgiler veren Başmüdür Aslan, Çalışan Gazeteciler Gününü de kutladı.

Aslan, PTT çalışanlarıyla birlikte, çağın hızına ulaşarak vatandaşlara kaliteli hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi.

Hizmette kalite ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tuttuklarını belirten Aslan, "PTT olarak hizmeti vatandaşın ayağına götürerek en üst düzeyde tutmayı amaç edindik. Çalışmalarımızı yürütürken vatandaşımıza birinci sınıf hizmet sağlamayı hedefliyoruz. 2023 hedefleri doğrultusunda Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olarak her geçen gün kendini ve hedeflerini geliştiren PTT, büyüyor, güçleniyor, bir dünya markası oluyor” dedi.

Aslan, “181 yıldır katma değer yaratan, çalışmalarıyla ülke ekonomisine büyük katkı sunan PTT’nin uzun yıllara dayanan tecrübe ve birikimi, dünya posta sektörüne yön veriyor. PTT, 2023 hedeflerine ulaşmak için sağlam adımlar atmaya devam ediyor" diye konuştu.

Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Küresel Gazeteciler Konseyi Kars İl Temsilcisi Ercüment Daşdelen de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, PTT'nin hizmetlerinde gözle görülür bir iyileşmenin olduğunu, vergi tahsilatı, fatura tahsilatı gibi diğer hizmetlerinin de memnun edici olduğunu ifade ederek, PTT Başmüdürü Halit Aslan ve çalışma ekibine başarılarının artarak devamını diledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.