1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Protokol-Vatandaş bayramlaşması
Protokol-Vatandaş bayramlaşması

Protokol-Vatandaş bayramlaşması

Kars’ta Kurban bayramı dolayısıyla düzenlenen resmi bayramlaşma programının ardından Vali Günay Özdemir ve Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, cadde ve sokaklarda vatandaşların ve esnafın bayramını kutladı.

A+A-

Vali Özdemir ve Karaçanta’ya, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Murat Kınay ve Emniyet Müdürü Faruk Karaduman da eşlik etti.

Vali Özdemir, beraberindekiler ile birlikte Valilik 2 Makamından çıkarak ilk olarak Asayiş Şube Müdürlüğü önünde nöbet tutan polis memurları ve diğer görevli polis memurlarının bayramlarını kutlayarak görevlerinde başarılar diledi. Ardından da sırasıyla Karadağ, Kazım Paşa, Faikbey ve Gazi Ahmet Muhtar Paşa caddeleri boyunca karşılattıkları vatandaşlarla bir süre sohbet ederek bayramlaştılar. Bu sırada caddeler üzerinde bulunan işyerlerini de ziyaret eden Vali Özdemir ve beraberindeki heyet, esnasın da bayramını kutlayarak işlerinde başarılar diledi. Bayramlaşma sırasında özellikle çocuklarla ilgilenen protokol mensupları, daha sonra da Gazi Ahmet Muhtar Paşa üzerinde faaliyet gösteren kafelerde mola vererek çaylarını yudumladılar.

Öte yandan bayramlaşma sırasında vatandaşlar, Vali Özdemir, Başkan Karaçanta, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Murat Kınay ve Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’a yoğun ilgi gösterdiler.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.