1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Prof.Dr.Ötüken Senger'den son çağrı!
Prof.Dr.Ötüken Senger'den son çağrı!

Prof.Dr.Ötüken Senger'den son çağrı!

Ötüken Senger’den Değerlendirme.

A+A-

Kıymetli Hemşerilerim, Değerli Karslılar.

Hepinizin bildiği üzere 31 Mart Pazar günü sandıklara gideceğiz. Ve karsın bundan sonraki 5 yılının yönetimini belirleyeceğiz .

Yaklaşık 2,5 aylık saha çalışmalarımızın sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu süreçte yaşamış olduğumuz bazı notları ve değerlendirmeleri sizlerle paylaşmak istiyorum.

Öncelikle ittifak ruhunun sahaya yansıması tarafımıza olumlu dönüşler sağlamıştır. Bir önceki seçimdeki ittifak karmaşası bu seçimde yaşanmamış olup sahada daha koordineli bir çalışma yürütülmüştür. Özellikle sayın milletvekili Adem Çalkın Bey ve Ak Parti İl Yönetiminin gayretleri takdire şayandır. Bunun sonucunda da gitmediğimiz ev, sıkmadığımız el kalmamıştır. Buna bağlı olarak da çalıştıkça güçlendiğimizi, güçlendikçe çalıştığımızı fark ettik. Her gün bu motivasyon bizi sahada daha da canlı tuttu ve memnun etti.

Bu şehrin sorunlarını ve ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz. Doğru yönetmek ve merkezi yönetim kaynakların doğru kullanılması ile biz Kars’ı çok kısa sürede ihya edeceğimize inanıyoruz. Bundan kimsenin şüphesi ve endişesi olmasın. Açıkladığımız projelerimizi birbir hayata geçireceğiz. Daha yaşanılabilir bir Kars için ne gerekiyorsa yapacağız.

Yapılan anketlerde ve anket ortalamalarında önde olduğumuz tartışmasız olup, sahada da bunu halkın teveccühü ile zaten yaşamaktayız . Milliyetçi Hareket Partisi Ak Parti ile ittifak kurarak girmiş olduğu bu seçimi zaferle sonuçlandıracaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Biz güçlüyüz. Sahada ki çalışmalarımız ve elde ki verilerimiz bunu göstermektedir. 31 Marta kadar Cumhur İttifakı adayı olarak sürdürdüğümüz bu süreci 1 Nisandan itibaren Kars halkının Belediye Başkanı olarak yürüteceğiz. Hiç bir mahalleyi ayırt etmeden, oy hesabı ve kaygısı yaşamadan, insan ayırmadan, her mahalleye eşit ve en üst düzey hizmet getirmek için ‘Canla Başla’ çalışacağız. Bu şehrin refah seviyesini yükseltmek ben ve ekip arkadaşlarımın en önemli görevidir. Kars için güzel fikri ve hayalleri olan herkese de kapımız 24 saat açık olacaktır. Herkes bize kolaylıkla ulaşabilecektir.

Son olarak burdan seçim çalışmalarımız boyunca bizim hep yanımızda olan Ak Parti milletvekili Adem Çalkın Bey ve il teşkilatına, destek için gelen tüm bakanlarımıza ve Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarına, seçim çalışmalarında yanımızda olan hemşerilerimize, bizden habersiz bize çalışan gönüldaşlarımıza, kısacası tüm Kars halkına teşekkürlerimi en içten dileklerimle sunuyorum.

Prof. Dr. Ötüken SENGER

Cumhur İttifakı Kars Belediye Başkan Adayı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.