1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Prof.Dr.Kaya'dan Açıklama
Prof.Dr.Kayadan Açıklama

Prof.Dr.Kaya'dan Açıklama

Kafkas Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. İsmail Kaya, Prof. Dr. Sami Özcan’ın rektör adaylığını tebrik edip, başarılar dilerdi.

A+A-

“Kafkas Üniversitesi rektörlük seçimlerinde web sayfası yapan ilk aday benim” diyen Kaya, web sayfam www.ismailkaya.biz şeklinde olup, şahsım ve projelerim ile ilgili bilgileri bu sayfada bulmak mümkündür, diye konuştu.

 

Gazetemize yazılı bir açıklama gönderen Prof. Dr. İsmail Kaya, açıklamasında şu görüşlere yer verdi :

 

“Rektörlük seçimlerinde, rektör adaylarının kendi ve projelerini anlatan araçları kullanması, günümüz iletişim şartlarında gereklidir. Rektörlük gibi çok önemli bir göreve talip olan adayların, seçim süreçlerinde üniversitenin mevcut durumunu, problemlerini ve bunlarla ilgili düşünce ve projelerini dile getirmesi, her şeyden önce üniversite için bir kazançtır.

 

Şahsım da Mayıs ayı içinde adaylığımı, bir basın bildirisi ile açıklamıştım, geçen süreler içinde pek çok ziyaret gerçekleştirerek, üniversite ile ilgili kamuoyu oluşturmaya çalıştım. Haziran ayı içinde de rektör adayı olarak web sayfamı oluşturdum.

 

Bağımsız, tarafsız habercilik anlayışınıza güvenerek, rektör adayı olarak şahsımın da bu konudaki düşüncelerini paylaşmanız dileğiyle, iyi çalışmalar diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.