1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Panel, söyleşi ve konferans
Panel, söyleşi ve konferans

Panel, söyleşi ve konferans

Kars-Ardahan-Iğdırlılar Birliği Platformu, Kafkas Üniversitesi Rektörlüğü ile birlikte ; panel, söyleşi ve konferans düzenledi.

A+A-

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Çok Amaçlı Salonu’nda yapılan program saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başladı.

Programa KAI-BİR Platformu Genel Başkanı Sebahattin Şengül, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Vali Yardımcısı Murat Demirci, KAÜ Rektörü Prof. Dr. Abamüslüm Güven, Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun Yenice, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

 

Burada KAI-BİR Platformu Genel Başkanı Sebahattin Şengül ve Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş birer konuşması yaptılar.

 

“Erken Evlilik” ve “Çocuk Gelinler” konulu söyleşiye geçildi. Uçan Süpürge Genel Koordinatörü Selen Doğan, söyleşide bölgedeki erken evlilik ve çocuk gelinlerle ilgili yaptığı araştırmaları anlattı.

 

Daha sonra “Küresel Isınma Sürecinde Kars Ardahan Iğdır İlleri” konulu panele geçildi.

 

Başkanlığı Rektör Abamüslüm Güven’in yaptığı panelde Toprak Bilimi Derneği’nden Prof. Dr. Koray Haktanır “İklim Değişikliğinin Etkileri”, Yrd. Doç. Dr. Adhan Aldemir “Su Potansiyelimiz ve Küresel Isınma”, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ali Kırpık “Kuzeydoğu Anadolu Biyoçeşitlilik Kapsamında Kuşlar” konularını işlediler.

 

Son olarak Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gelengül Haktanır “Uygulamadan Örneklerle Okul Öncesi Eğitim” konulu konferans verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.