1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Çok Güzel Okudular
Çok Güzel Okudular

Çok Güzel Okudular

ŞAİKO 1-B sınıfı öğrencileri arasında yapılan İstiklal Marşı’nı En Güzel Okuma yarışması minik yürekleri coşturdu.

A+A-

Kars merkez Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda (ŞAİKO), İstiklal Marşı’nı En Güzel Okuma yarışması yapıldı. İstiklal Marşı’nı en güzel okuyan ilk 3 öğrenciye ise hediyeler dağıtıldı.

Kendisi de izci olan sınıf öğretmeni Burcu Karlı’nın 1-B sınıfı öğrencileri arasında düzenlemiş olduğu yarışmada, aynı zamanda “İzciliğe Veda Partisi” de düzenlendi.

 

Etkinliğe Okul Müdürü İrfan Çelik, Müdür Yardımcısı Soner Polat, rehberlik öğretmeni Serkan Günay ile öğrenciler katıldı.

 

6,7 ve 8. sınıf Türkçe öğretmenleri Sibel Avcı, Onur Çeçen ve Ömer Aydın’ın Jüri üyeliğini yaptığı yarışmada 11 öğrenci ter döktü. Duygu dolu anların yaşandığı yarışmada öğrencilerin yanında velilerin de heyecanlı olduğu gözlendi.

 

Puanlama sistemiyle tamamlanan yarışmada birinciliği Sıla Taşdemirci, ikinciliği Rabia Kin, üçüncülüğü ise Sılanur Gök aldı.

 

Okul Müdürü İrfan Çelik, böyle etkinliklerin sık sık yapılmasının çocuklar açısından önemine değinerek, küçük yaşlarda yapılmış olan etkinliklerin sosyal açıdan gelişmeye katkısını vurguladı.

 

Müdür Yardımcısı Soner Polat da, “Mehmet Akif Ersoy’un da dediği gibi Allah bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın” dedi.

 

Sınıf Öğretmeni Burcu Karlı ise, katkılarından dolayı rehberlik öğretmeni Serkan Günay’a, özverili çalışmalarından dolayı öğrencilerine ve etkinliğe katılan herkese teşekkür etti. Yarışma sonunda izciliğin son günü olması nedeniyle “İzciliğe Veda Partisi” düzenledi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.