1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Özgen Beşli’den Sınırları Aşan  Kars Tanıtımı
Özgen Beşli’den Sınırları Aşan  Kars Tanıtımı

Özgen Beşli’den Sınırları Aşan  Kars Tanıtımı

​​​​​​​Fotoğraf Sanatçısı Özgen Beşli, 23-24 Şubat 2019 tarihlerinde, Türkiye’nin Gürcistan Büyükelçisi Fatma Ceren Yazgan eşliğinde Kars’a gelen yabancı konukları ağırladı.

A+A-

Sosyal medya üzerinden Özgen Beşli ile irtibat kuran Büyükelçi Yazgan, Gürcistan’daki diğer misyonlarda görev yapan  mevkidaşları ve diplomatlarla Kars’ı ziyaret etti. 

İki gün boyunca şehrimizin tarihi ve doğal güzelliklerini Özgen Beşli’nin mihmandarlığıyla keşfeden heyet,  Kars merkezde gezilip görülecek tarihi turistlik yerleri ziyaret ettiler.

Konuklar, gezinin ilk gününün akşamında, şehrimize özgü yöresel tatlardan oluşan bir akşam yemeği eşliğinde Kafkas dansları gösterisi izledi.

İtalya, İsveç, Avusturya ,  Amerika, Litvanya ve Hollanda’nın, Gürcistan’a atadığı büyükelçiler  ve diplomatlardan oluşan heyet,  gezinin ikinci gününde Selim’in Kekeç köyünde cirit gösterileri izledikten ve  Çıldır Gölü’nü gördükten sonra Tiflis’e hareket etti. 

Serhat Şehrimizin tanıtımında gönüllü kültür elçisi gibi çalışan Özgen Beşli, böylece sanatın gücünü kendi objektifiyle sınır ötesine taşımış oldu. 

Beşli, kişisel sanat galerisinde yaptığı sunumlar ve özgün fotoğraflarından oluşan sergi eşliğinde Gürcistan’da  üst düzey diplomatik görevlerde  bulunan  heyete  harikulade bir hafta sonu yaşattı.

1-233.jpg3-192.jpg4-118.jpg5-014.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.