1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Özcan Müçük, bağımsız Kars Belediye Başkan Adayı oluyor...
Özcan Müçük, bağımsız Kars Belediye Başkan Adayı oluyor...

Özcan Müçük, bağımsız Kars Belediye Başkan Adayı oluyor...

Kars Ziraat Odası Başkanı ve Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Özcan Müçük, 31 Mart 2024 yılında yapılması beklenen yerel seçimlerde, bağımsız Kars Belediye Başkan Adayı oluyor.

A+A-

Özcan Müçük’ün bağımsız Kars Belediye Başkan Adayı olması haberi sosyal medyada geniş yer buldu.

Binlerce Karslı, sosyal medya hesabından Özcan Müçük’ün bağımsız Kars Belediye Başkan Adaylığını desteklediğini açıklayan beğeni ve bildirimde bulundu.

Kars’ın rakipsiz, en çalışkan ve başarılı Muhtarı olan Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Özcan Müçük, “efsane muhtar” olarak adından söz ettirmişti.

Temizlikten, yol, su ve kanalizasyon sorununa, dolmuş hattından, metruk binaların yıkılmasına, mahallenin yeşillendirilmesinden, taziye evinin yapılmasına, küskünlerin barıştırılmasından, yaşlıların ve çocukların birçok alandaki sorunlarının giderilmesine kadar önemli hizmetlerde bulunan Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Özcan Müçük, mahallesinde ve Kars’ta güçlü bir desteğe sahip.

Muhtarlık görevinin yanı sıra Kars Ziraat Odası Başkanı seçilerek, gücüne güç katan Özcan Müçük’ün yerel seçimlerde en güçlü ve belirleyici aday olarak siyaset sahnesinde yerini alçak.

Genç ve dinamik yapısı, dürüst ve sağlam kişiliği ile gariban dostu olan Özcan Müçük’ün bağımsız aday olarak Kars Belediye Başkanlığı’nı kazanması halinde, Kars tarihinde de bir ilk yaşanarak, Kars Belediyesi bağımsız yönetilecek.

Ak Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Yeşil Sol Parti’nin belediye seçimlerinde yarışması sonucu, oyların çok parçalı olarak bölünmesi ile birlikte, kararlı ve net seçmenin oyunu alacak olan Özcan Müçük’ün bağımsız olarak seçilme ihtimali şimdiden yüksek görünüyor.

aaaaaaaa-001.jpgbbbbb-001.jpgcccc-018.jpgddddddd-001.jpgeeeeeee.jpgffffffff.jpggggggggggg.jpgjjjjjjjjjj.jpgkkk-007.jpglll-002.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.