1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Orman Müdürlüğü’ne işçi alımı
Orman Müdürlüğü’ne işçi alımı

Orman Müdürlüğü’ne işçi alımı

Sarıkamış Orman İşletme Müdürlüğü, alımını yapacağı 4 şoförü, kura ile belirlenen 23 kişi arasından seçecek.

A+A-

Sarıkamış Orman İşletme Müdürlüğü’nde 5 ay 29 gün istihdam edilmek üzere 4 adet mevsimlik işçi alımı yapılacak. Mevsimlik işçi olarak alınacak personelin 2’si itfaiye şoförü, 2’si ise binek araç şoförü olarak istihdam edilecek.

 

Sarıkamış Orman İşletme Müdürlüğü’nce istihdam edilecek olan 4 mevsimlik işçi alımı için 14.07.2010 tarihinde Noter huzurunda kura çekilişi yapıldı.

 

Mevsimlik işçi alımı hakkında bilgi veren Sarıkamış Orman İşletme Müdürü Ayhan Deligöz, “Müdürlüğümüz bünyesinde istihdam edilmek üzere 4 adet mevsimlik işçi alımı yapılacak. Alımı yapılacak olan işçi adayları Türkiye İş Kurumuna müracaat etti. 2 itfaiye şoförü alımı için müracaat eden 11 kişi arasından, Noter huzurunda yapılan kura çekilişinde 6 kişi asıl, 5 kişi yedek olarak belirlendi. Ayrıca binek araç şoförlüğü için başvuruda bulunan 14 kişi arasında yapılan kura çekilişinde 6 asıl, 6 yedek olmak üzere 12 kişi belirlendi. Noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekilişi sonucunda toplamda 23 kişi mülakata katılmaya hak kazandı.” dedi.

 

Adayların, ileriki bir tarihte, Sarıkamış Orman İşletme Müdürlüğünde mülakata gireceği ve yeterlilik gösterenler arasından 4 kişinin mevsimlik işçi olarak belirleneceği ifade edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.