1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Önlemler Artırıldı
Önlemler Artırıldı

Önlemler Artırıldı

Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Kars Hayvan Borsası’nda güvenlik tedbirleri artırıldı.

A+A-

Kars Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Kurban Bayramı sonrasına kadar hayvan Borsası’nda güvenlik tedbirlerini ve uygulamalarını sıklaştıracaklarını vurguladı.

 

Kars Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Kurban Bayramı nedeniyle son zamanlarda hayvan borsasında olası yaşanabilir durumlara karşı sabah saatlerinden itibaren borsanın dağılış saatlerine kadar güvenlik tedbirlerini arttırıldığını söyledi.

 

Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek; “Malumunuz Türkiye’de hayvancılığın yoğun olduğu ilimizdeki hayvan borsasında bazı duyumlar aldık. Emniyet güçleri olarak olumsuz durumlara müdahale etmek amacıyla hayvan borsasında Bayram gününe kadar sıkı denetim ve uygulamalarımız devam edecektir” dedi.

 

HAYVAN ALIM SATIMLARINDA OLUMSUZLUKLAR YAŞANIYOR

 

Kars Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, son günlerde Hayvan Borsası’nda bazı olumsuzlukların yaşandığını dair duyumlar aldıklarını ve vatandaşların mağdur olmamaları için borsada çalışmalar başlattıklarını ifade etti.

 

Cengiz Zeybek; “Özellikle hayvan alım satımlarında olumsuzlukların yaşanmaması ve sahte paraların kullanılmaması için sivil ekipler borsa içerisinde dolaşıyor. Borsada gerek kurbanlık almaya giden vatandaşların gerekse alış veriş işlerini yapanların aldıkları paraları kontrol etsinler. Olumsuz durumları ise emniyet güçlerine bildirmeleri gerekiyor. Ancak bu şekilde suçların önlenmesini sağlanır. Birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde sorunları çözebiliriz” diye konuştu.

 

Kars Hayvan Borsası’nda sivil ve resmi ekipler mesai saatleri içerisinde görev yapıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.