1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Önceliğimiz Sağlıklı Su
Önceliğimiz Sağlıklı Su

Önceliğimiz Sağlıklı Su

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, sağlığın önemine dikkat çekerek, “Siz her tarafı güllük gülistanlık yapabilirsiniz ama insanları hastaysa o hizmetin hiçbir anlamı kalmıyor.Onun için sağlıklı su çok daha önemlidir” dedi.

A+A-

Vatandaşın daha sağlıklı su içebilmesi ve daha sağlıklı bir çevrede nefes alabilmesi için çalışmalarını hızlandırdıklarını söyleyen Başkan Bozkuş, “Hem kanalizasyona girdik hem de su şebekesi Aspes boruların esneme özelliği yoktur. Günde iki kez su veriyoruz. Belli bir basınçla geliyor. Bu basınç ister istemez titreşime neden oluyor. Üsten bir yük binmiş aşağıda sert bir zemin vardır. Borular hemen kırılıyor. Aspes borunun özelliği güneşle temas etmemesi lazımdır. Biz açıyoruz, içine çamur ve her şey girmiş. Ondan sonra kapatıyoruz. Yeni bir boru ekliyoruz. Zaten geniş noktasında kaynaklar problemi vardır. Bir de diğer taraftan mikrop karışınca hepsinde de içilmez raporu çıkıyor.” diye konuştu.

Onun için önceliklerine suyu aldıklarını belirten Bozkuş, 30 Ekim’de suyla ilgili, kanalizasyonla ilgili sorunları çözmüş olacaklarını da sözlerine ekledi.

KHA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.