1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Okuma salonları SBS’ye damgasını vurdu
Okuma salonları SBS’ye damgasını vurdu

Okuma salonları SBS’ye damgasını vurdu

Kafkas Sanayici ve İş Adamları Derneği (KARSİAD) 2010-2011 eğitim öğretim yılında, SODES destekli 'Soğuk Sokaklardan Sıcak Dersliklere' projesi kapsamında okuma salonlarında eğitim gören 8’inci sınıf öğrencilerinden 99’u SBS‘de derece elde etti.

A+A-

Kars Merkez Okuma Salonu Müdürü Yusuf Bakar yaptığı açıklamada, okuma salonlarının SBS başarısını geçmişte olduğu gibi bu yıl da katlayarak devam ettirdiğini söyledi.

Başarı elde eden öğrencileri tebrik eden Bakar, "Okuma salonumuzda eğitim gören öğrencilerimiz, Fen ve Anadolu Liselerine yerleşme hakkı kazandı." ifadelerini kullandı. Bakar, başarının altında, öğretmen kadrosunun özverisi, ders çalışma ve etüt ortamının uygunluğu, doküman kalitesi ve rehberlik desteği olduğunu vurguladı. Bakar, SBS’de başarılı olan öğrencilere hediye vererek başarılarının devamını diledi. KARSİAD Genel Sekreteri Cengiz Kaya ise yaptığı açıklamada, hedeflerinin ekonomik durumları iyi olmayan ailelerin çocuklarına sahip çıkarak, eğitimlerine katkı sağlamak olduğunu vurguladı. Kaya 2010-2011 eğitim öğretim yılında 680 öğrenci içerisinden 8’inci sınıfta okuyan 99 öğrencinin SBS’de elde ettikleri başarıların kendilerini mutlu kıldığını belirtti.

Diğer taraftan okuma salonu öğrencileri SBS sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından öğretmenleri ile birlikte, bir yılın stresini Kars Kent Ormanında düzenlenen etkinlikte attı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.