1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Oğultarhan Kars’ın gururu
Oğultarhan Kars’ın gururu

Oğultarhan Kars’ın gururu

Aksaray’da devam eden Türkiye Bedensel Engelliler Masa Tenisi Şampiyonasında Kars’ı temsil eden SHÇK Yetiştirme Yurdu öğrencisi İbrahim Oğultarhan, yarışmanın ilk gününde Mardinli ve Kayserili rakiplerini yenerek birinci oldu.

A+A-

Türkiye Bedensel Engelliler Masa Tenisi Şampiyonası Aksaray’da bugün başladı. Toplam 40 kişinin katıldığı ve 4 gün sürecek olan Ferdi Bedensel Engelliler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası renkli görüntülere sahne oluyor.

 

Yarışmaya Kars’tan katılan Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇK) Erkek Yetiştirme Yurdu öğrencisi İbrahim Oğultarhan, ilk günde çıktığı müsabakada, Mardinli ve Kayserili rakiplerini yenerek emin adımlarla yoluna devam ediyor.

 

Masa Tenisi İl Temsilcisi ve aynı zamanda antrenörü Güven Yeniaras ile birlikte yarışmaya giden Oğultarhan, “Bu yarışma için çok yoğun bir şekilde hazırlandık. Bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bu yarışmadan iyi bir derece almayı hedefliyorum. Beni yalnız bırakmayanları bu derecemle mutlu edeceğim.” dedi.

 

Yarışmaya Kars’tan ilk kez bir sporcuyla katıldıklarını belirten SHÇK yetkilileri ise, “Kurumumuzda Oğultarhan gibi birçok çocuğumuzu sportif etkinliklerde yer almalarını sağlıyoruz. Bu konuda bizi yalnız bırakmayan ve büyük bir duyarlılıkla her türlü sıkıntımızda yanımızda olan Sayın Kars Valisi Ahmet Kara’ya çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştular.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.