1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Öğrencilerden Yıl Sonu Sergisi
Öğrencilerden Yıl Sonu Sergisi

Öğrencilerden Yıl Sonu Sergisi

Kars Özel Çelik İlköğretim Okulu öğrencileri yılsonu sergisi açtı.

A+A-

Kars Gazi Ahmet Muhtar Paşa (GAMP) Konağı’nda hazırlanan serginin açılışını Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Gökhan Altun ve Yener Kaya yaptı.

 

2009-2010 eğitim-öğretim yılında tekno-tasarım derslerinde özellikle anaokulu öğrencilerinin yaptığı bir birinden güzel sergilendi. Özel Çelik Başarı İlköğretim Okulu Müdürü Hikmet Ayrıbaş, sergide öğrencilerin el emeği göz nuru dökerek hazırladıkları bir birinden güzel eserlerin sergilendiğini söyledi. Ayrıbaş; “Bu sergide bütün öğrencilerimizin emekleri var. Ama özellikle ana sınıfı öğrencilerimizin yıl boyu yaptığı çalışmalar, iş teknik derslerinde ele emeği, göz nuru dökerek yaptıkları ürünleri burada sergiliyoruz” dedi.

 

BU TÜR ÇALIŞMALAR ÖĞRENCİLERİN MOTİVASYONUNU ARTIRIYOR

 

Özel Çelik Başarı İlköğretim Okulu Müdürü Hikmet Ayrıbaş, resim ve teknoloji derslerinin öğrencilerin motivasyonunu sağladığını belirtti.

 

Ayrıbaş; “Aslında resim ve teknoloji tasarım dersleri, öğrencilerimizin diğer derslerinin başarılı geçmesi açısından olumlu katkısı oluyor. Öğrenciler bu derslerde yaptıkları çalışmalarla özellikle mihral dersler Türkçe, matematik, fen, sosyal ve İngilizce gibi derslere motive olmayı sağlar. Dolayısıyla okullarda bu tür çalışmaların yoğun olması öğrenci açısından çok olumludur” diye konuştu.

 

Daha sonra Özel Çelik İlköğretim Okulu öğrencilerinin açtığı sergi misafirlerce gezildi. Misafirlere ikramlarda da bulunuldu. Sergi 3 gün açık kalacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.