1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Öğrenci servisi ile dolmuş çarpıştı
Öğrenci servisi ile dolmuş çarpıştı

Öğrenci servisi ile dolmuş çarpıştı

Öğrenci servisi ile dolmuş çarpıştı 6 kişi yaralandı

A+A-

Kars’ta öğrenci servisi ile dolmuşun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı. Emniyet kemeri ile sıkışan öğrenci servis şoförü sağlık ekiplerince kurtarıldı. İlk müdahalesi araç içinde yapılan sürücü daha sonra hastaneye gönderildi. Servis minibüsünde şans eseri öğrencilerin olmaması büyük bir faciayı önledi.

Edinilen bilgilere göre kaza öğlen saatlerinde Ali Gaffar Okkan Bulvarı üzerindeki kavşakta meydana geldi. Bulvar üzerinden şehir merkezi istikametine gitmekte olan 36 S 0118 plakalı öğrenci servisi ile İsmail Aytemiz Bulvarı üzerinden gelirken kavşaktan geçen 36 D 0072 plakalı dolmuşla çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle bir işyerine giden dolmuş sürücüsü ile 4 yolcu yaralandı. Öğrenci servis sürücüsü de emniyet kemeriyle sıkıştığı koltuktan güçlükle kurtarıldı. 11 ekiplerince kurtarılan sürücü Tayfun Bakar’a ilk müdahale araç içinde yapıldı.

Toplam 6 yaralı Kars Harakani Devlet Hastanesi ve Kafkas Üniversitesi Araştırma Ve Uıygulama Hastanelerinde tedavi altına alındılar.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.