1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. NT, sezon açılışını yaptı
NT, sezon açılışını yaptı

NT, sezon açılışını yaptı

NT Mağazaları, pazartesi başlayacak yeni eğitim öğretim yılı öncesi Kars mağazasında öğrenci ve öğretmenlerin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için sezon açılışını yaptı.

A+A-

2010-2011 eğitim öğretim yılı, 20 Eylül Pazartesi günü çalacak ders zili ile başlayacak. Bu yıl yaklaşık 1 buçuk milyon öğrenci ilköğretime, 1 milyon 100 bin çocuk ise anaokuluna 'merhaba' diyerek eğitim hayatına ilk adımlarını atacak. Böylece, yaklaşık 15 milyon öğrenci yeni eğitim öğretim maratonuna başlayacak.

 

Kitap, kırtasiye ve teknoloji ürünleri satışıyla Türkiye ve yurt dışında toplam 111 mağazası bulunan NT Mağazaları'nın Kars şubesi, öğrencilerin ve eğitimcilerin okul ihtiyaçlarını karşılaması amacıyla yeni döneme uygun fiyat ve fırsatlı kampanyalar başlattı. Ayrıca, kırtasiye ürünlerinde çocuklar için zararlı maddeler içermeyen ürünlerin yeralması NT'nin hassasiyet gösterdiği konular arasında yer alıyor.

 

Kars NT Mağazası Müdürü Yusuf Kıyıcıoğlu, yeni sezon avantajlarının başladığını belirtti. Kıyıcıoğlu, okul sezonu alışverişlerini öğrencilerin ve velilerin rahat bir şekilde yapabilmeleri için 10 Ekim'e kadar şubelerinin saat 23.00'e kadar açık kalacağını vurguladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.