1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kaçakçığa geçiş yok
Kaçakçığa geçiş yok

Kaçakçığa geçiş yok

Kars’ta polis sigara kaçakçılarının kâbusu oldu. İle çeşitli yollardan kaçak sigara ve içki sokmaya çalışan 6 kişi yapılan operasyonlarla yakalandı.

A+A-

Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri yaptıkları operasyonlarda 699 paket kaçak sigara ve 36 şişe kaçak içki ele geçirdi

 

KOM ekipleri il genelinde yapmış olduğu uygulamalarda Faikbey Caddesi üzerinde durumundan şüphelendiği 2 kişinin ellerindeki poşetleri kontrol etti. Kontrol edilen poşetlerin birisinde 580 paket, diğerinde de 80 paket gümrük kaçağı sigara olduğu ortaya çıktı. Olayla ilgili olarak şüpheli 2 kişi gözaltına alındı.

 

Öte yandan KOM ekipleri Kurban Ali Çelik Caddesi’nde durdurduğu bir otomobilin bagajında yaptığı aramada 39 şişe kaçak içki ele geçirirken, bir kamyonette 39 paket kaçak sigara yakaladı. Eş zamanlı yapılan operasyonların son durağı Merkez Mahallesi oldu. KOM ekipleri Merkez Mahallesi’nde bir depoda yaptıkları aramada eğlence sektöründe kullanılan şov ürünleri, şampanya üretimi için etiket, şişe, toz ve teller ele geçirerek olaylarla ilgili şüpheli 6 kişi gözaltına aldı. Gözaltına alınan 6 kişi Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadeleri alınarak serbest bırakıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.